2777
2789
آره حتی نواقصشم از نظرم جذابه حتی الانکه بهش فکر میکنم بدنم داغ میشه

البته اگه دوروز دیگه واسه یکی دیگه قلبت تند نزنه یعنی بله عشقه

البته خودمم هیچ درکی از عشق ندارم به نظرم همون کراشه 🥴

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا نمیتونم نمیتونم هرچی بدی هم کنه

بنظرت دوست داشتن دوستانه نیستش؟ من حس میکنم بعضی وقتا شاید به عنوان دوست این حسو دارم بهش

ایران من! ای جان من! ای باور و ایمان من..
از همین میترسم کس دیگه رو ببینم باز همینجوری شم

بار اولته ؟ چند سالته؟

یادمه ۱۲ ۱۳ ساله بودم پسرخالمو که میدیدم دست پاچه میشدم دوست داشتم جلوش خوشگل باشم به شدتم خجالتی بودم . ازم ۱۰ ۱۲ سال بزرگتر بود و اهل ورزش و تیپ زدن و میدونستم مذهبیم نیس ( دوست دختر اینا احتمالا داشته) و حتی وقتی ازدواج کردم خوابشو دیدم یه بار چقد تباه بودم 🤦🏻♀️🥴

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

ینی بعد رابطه .اون حسو نداری ؟ توی زنها عشق و کشش جنسی با هم امیختست اگه کشش جنسی زیادی حس میکنی بدو ...

کشش جنسی زیااااااااادی حس میکنم زیاااااااد

واسه همین سردرگمم تو حسی که ایجاد شده که اسمش چیه

اولین بار باهم چشم تو چشم شدیم و من دیگه هیچوقت اون آدم سابق نشدم...

...

من حتی نمیدونم خوشم میاد ازش یا نه(منظورم ازین لحاظ نیست که هوسه یا عشق )

...من حتی نمیدونم خوشم میاد ازش یا نه(منظورم ازین لحاظ نیست که هوسه یا عشق )

چقدر عجیب

پس عاشقش نیستین چون شک دارین توحستون

ممکنه مورد بهتر باشه حتی فراموشش کنین

چه قشنگ توضیح دادین 👌اینکه عشق کم نمیشه ولی هوس کم....

حقیقت عشق همینه،روز بهروز بیشتر و عمیق تر میشه،مثل بذری که تو دلت کاشتی جوونه میزنه رشد میکنه و به یک نهال تبدیل میشه ولی هوس مثل علف هرز میمونه نه ثمره ای داره نه موندگار میمونه

این روزا کل زندگیم ختم شده در یک بیت شعر: در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🕊 خطاب به عزیزجانی که این امضا رو میخونی :امیدوارم اون اتفاقی که مدت هاست منتظری رخ بده و اشک شوق مهمان چشم های زیبات بشه✨️

مثلا میگه فلان چیزو میخوام تو رودربایستی میدیم 😂😂

اره من دارم خودمو میگم 😭 حس جنسی ندارم اصلا چون

بنظرم علاقه دوستانس (صمیمی بودیم نسبتا)

اره من دارم خودمو میگم 😭 حس جنسی ندارم اصلا چونبنظرم علاقه دوستانس (صمیمی بودیم نسبتا)

این دیگه قطعا عشق نیست قطعا ☹️

از چه چیزیش خوشتون میاد و از چه چیزایی نمیاد ؟

چقدر عجیب پس عاشقش نیستین چون شک دارین توحستون ممکنه مورد بهتر باشه حتی فراموشش کنین

بعضی وقتا حس میکنم دوستانس علاقم بهش. نمیدونم .یچیز کوچیک میگفت بهم خیلی ناراحت میشدم ولی نه اینحوری که از اون به دل بگیرم. خیلی اتفاقا افتاد(دوستیمون هم تموم شده) ولی خب هنوز فک میکنم بهش بنظرم حیف بودش. اشکم در میاد سر اتفاقات بینمون هنوز

با اینکه باعث شد کلی بگ.ایی داشته باشم ولی یبار نشد بگم ۱ درصد بدم میاد ازش با اینکه کلی اخلاق بد هم داشت