2777
2789
عشق خیلی خوبه ولی گاهیم عشقه اشتباه رو باید عاشق نشد

آره دقیقا منم میخوام بدونم الان عاشقم یا به شبه فارغ😂

اینجوری که دوستان میگن عاشق شدن یه جور مرگ تدریجیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بعد مدتی دیدی طرف و کلا هم نشینی با طرف تو رو آدم بهتری کرده،یعنی عشقه،اگه دیدی داره ازت آدم بدتری میسازه هوسه.اگه به خاطر اون آدم حاضر شدی حق رو زیر پا بذاری، بدون آلوده هوس اون شدی،اگه دیدی بعد از اون شجاع تر و مهربون تر شدی،عشقه.

من خودم عاشق شدم ولی نمیدونم میرسم بهش فرقش اینه که عشق با دیدن طرف حس آرامش میگیری و به هیچکس غیر ا ...

من الان واقعا کسی جز اونو نمیبینم با اینکه کسایی که اطرافشن شاید خوشتیپ ترن. ولی انقدر شور و هیجانم زیاده میگم نکنه همونجور زودم خاموش شه

خیلی عذاب آورده این که گفتین 🥺🥺دیگه خودت یادت میره و همه چیزت میشه فقط اون

عشق واقعی همین میشه!شب و روزت میشه اون،خواب و خوراک میشه اون،تو شادی یادش میفتی و تو غم میگی کاش الان کنارت بود!وقتی نمیبینیش بیخود و بی جهت دلت آشوبه ولی امان از وقتی که میبینیش،قلبت میاد تو حلقت! به نظرم عشق به سن و سال نیست بعضی ها میگن سنت که پایین باشه یه حس زود گذر و فراموش شدنی ولی از منی که ده سال پیش درست وقتی نوزده سالم بود عاشق شدم و هنوز عاشقم بهت میگم عشق با گذر زمان بیشتر میشه و هوس کمتر!

این روزا کل زندگیم ختم شده در یک بیت شعر: در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🕊 خطاب به عزیزجانی که این امضا رو میخونی :امیدوارم اون اتفاقی که مدت هاست منتظری رخ بده و اشک شوق مهمان چشم های زیبات بشه✨️

خب از اول تعریف کن که چی شد همچین حسی به وجود آمد؟! یکهو دیدیش اینطوری شدی اولین بار؟! باهاش صحبت کر ...

میشه منم درخواست بدم بپرسم ازت😭

ایران من! ای جان من! ای باور و ایمان من..
عشق واقعی همین میشه!شب و روزت میشه اون،خواب و خوراک میشه اون،تو شادی یادش میفتی و تو غم میگی کاش الا ...

چه قشنگ توضیح دادین 👌

اینکه عشق کم نمیشه ولی هوس کم....

من الان واقعا کسی جز اونو نمیبینم با اینکه کسایی که اطرافشن شاید خوشتیپ ترن. ولی انقدر شور و هیجانم ...

دقیقا

اونم جاییه که داف زیاده ولی چشم غیر اونو نمیبینه

یه جورایی اسیرش شدم

مرد

اگه بعد مدتی دیدی طرف و کلا هم نشینی با طرف تو رو آدم بهتری کرده،یعنی عشقه،اگه دیدی داره ازت آدم بدت ...

چقدر عمیق بود جملاتی که گفتین

یک هفته تعطیل رسمی 😂😂👌