2777
2789
عنوان

پسرها

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذات

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

مشکل این جاست که تعداد کمی دختر وجود داره که اینشکلی اند و البته پسر ها هم با خواست خودشون نزدیک شون میشند

اما پسر ها غالبا همینن و تعدادشون آنقدر زیاده که صدای همه در امده

شما از هر کی بپرسی، چه دختر چه پسر، همه یبار بهشون خیانت شده؛ ولی هیچکس نمیاد بگه من تا حالا خیانت کردم!

خب پس اینا ک خیانت میکنن از فضا میان؟ نه دیگه خودمونیم.

همونقدر که پسرا خیانت میکنن، دخترام خیانت میکنن. همونقدر که پسرا تو رابطه ممکنه لاشی بازی در بیارن، دخترام ممکنه در بیارن.

دنبال اینکه دخترا بیشتر اینکارو میکنن با پسرا نباش؛ این سوال هیچوقت جواب مشخصی نداره

اینجا چون اکثر کاربران خانوم هستن همه از خیانت و بد ذاتی مردا حرف میزنن و طبیعتاً هیچ خانومی نمیاد اینجا تاپیک بزنه که به دوست پسرم یا شوهرم خیانت کردم ، تیغ زدم و دل شکستم ( ماست فروش نمیگه ماست من ترشه ! )