2821
2789
عنوان

پسرها

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 29 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ذات

من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

مشکل این جاست که تعداد کمی دختر وجود داره که اینشکلی اند و البته پسر ها هم با خواست خودشون نزدیک شون میشند

اما پسر ها غالبا همینن و تعدادشون آنقدر زیاده که صدای همه در امده

پسری که میاد نینی سایت چیه ؟

مهره مار داري تو دلبري 🎀

زندگي فاصله ي بین نفس هایت نیست، فاصله ي بین لحظه هايي است ک نفست را بند مي آورد/ ب این فکر ميکنم ک ما چقدر شبیه درختاي خیابونیم. ریشه در خاکي ک خودمون انتخاب نکردیم، شاخه ها تو هوايي ک مال ما نیست، برگامون زرد میشه از غمي ک اسم نداره. هر کي رد میشه نگاهمون ميکنه، فکر ميکنه فقط یه درختیم. هیچکي نميدونه چقدر دلمون ميخواد بریم، ولي ریشه مونو کنده ان توي این خاک/ تحمل بزرگان بچه سال، از تحمل بچه ها برام سخت تره/ یهویي فهمیدم آدمیزاد چقدر عجیبه. ب چيزي ک نداره فکر مي کنه، ب چيزي ک داره فکر نمیکنه/ مسئله این نیست ک یه انسان چقدر باهوش یا موفق باشه، مسئله اینه ک اگه ذهنش از کنترل خارج بشه، کسي میتونه جلوش رو بگیره !؟ / شیطان واقعي انسان هان. انسان ها نفرت میسازن، دشمن میتراشن و بعد اسمش رو <عدالت> میذارن! بعدها خودشون تبدیل ب چيزي شدن ک حتي شیطان هم از اون وحشت داشت! شاید حقیقت تلخ همین باشه ک، وقتي انسانیت بمیره، هیچ هیولایي لازم نیست/ از یه جايي وسطش فهمیدم دارم تو دنيايي نفس میکشم ک امنیت فقط یه خیال کوتاهه. جايي ک سکوت میتونه حکم مرگ داشته باشه و یه لبخند معنیه خیانت! / شاهرخ مسکوب: گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم، گفتم اي کاش مرده بودیم و نمي دیدیم./ خوني ک روي این خاک ریخته رو هیچ باروني نمي تونه بشوره، اشکي ک روي این گونه ها خشک شده رو هیچ دستي نمي تونه پاک کنه، درد و خشمي ک روي این قلب ها نشسته رو هیچ گذر زماني نمي تونه پاک کنه...

شما از هر کی بپرسی، چه دختر چه پسر، همه یبار بهشون خیانت شده؛ ولی هیچکس نمیاد بگه من تا حالا خیانت کردم!

خب پس اینا ک خیانت میکنن از فضا میان؟ نه دیگه خودمونیم.

همونقدر که پسرا خیانت میکنن، دخترام خیانت میکنن. همونقدر که پسرا تو رابطه ممکنه لاشی بازی در بیارن، دخترام ممکنه در بیارن.

دنبال اینکه دخترا بیشتر اینکارو میکنن با پسرا نباش؛ این سوال هیچوقت جواب مشخصی نداره

اینجا چون اکثر کاربران خانوم هستن همه از خیانت و بد ذاتی مردا حرف میزنن و طبیعتاً هیچ خانومی نمیاد اینجا تاپیک بزنه که به دوست پسرم یا شوهرم خیانت کردم ، تیغ زدم و دل شکستم ( ماست فروش نمیگه ماست من ترشه ! )

2790
2823
2791
2779
2792