agi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 2102 عنوان سنگ کلیه و روزه 1111 بازدید | 10 پست بچها کسی که سنگ کلیه داره روزه براش ضررر داره؟ 1397/02/26 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92290 سلام ازدکترت بپرس بستگی به شرایط کلیه داره کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
agi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 2102 سلام ازدکترت بپرس بستگی به شرایط کلیه داره کلیه همسرم سنگ سازه،الانم دو تا سنگ داره
fahim68 عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 2042 فکر می کنم ضرر داره چون نباید بدنشون بی اب بمونه.البته پدرشوهر منم با اینکه سنگ داشت روزه می گرفت و میگیره همچنان.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92290 کلیه همسرم سنگ سازه،الانم دو تا سنگ داره والا من نمیدونم باید بری دکتر کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
elaheh72 عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 2096 نبايد بگيرهبراي بدنش ضرر دارههمش بايد مايعات بخورهمنم دوسه روزا فهميدم دارمبا وجود علاقه ي زيادم به گرفتن روزه نميگيرم ❤️تکه ای از من نیستی،تمام منی،دوستت دارم همسر عزیزم❤️
شاملو عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 4393 من کلیه ام سنگ سازه هر سال می گرفتم و کارم به بیمارستان می کشید.پارسال باردار بودم امسالم شیرده نمی گیرم.نگیره که بیچاره میشه
agi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 2102 من کلیه ام سنگ سازه هر سال می گرفتم و کارم به بیمارستان می کشید.پارسال باردار بودم امسالم شیرده نمی ... همیشه با عرق گیاهی دفع میشد اینبار نشد
پرنده_خوشبختی_ عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 1976 همیشه با عرق گیاهی دفع میشد اینبار نشد جدی ؟ چ عرقی میخوردین؟ منم سنگ زیاد دارممیشه بگین واقعا دفع میشه ؟
agi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 2102 جدی ؟ چ عرقی میخوردین؟ منم سنگ زیاد دارممیشه بگین واقعا دفع میشه ؟ اره،من از ی عطاری کرج میگیرم
agi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 2102 سلام عزیزم.شوهر من سنگ ۱۶ میلی داشت. با داروی گیاهی اقای علی کردی که اهل نیشابوره ،سنگش پودر شد .بدو ... داروهاش عرق بود؟اخه همیشه مال همسر من با عرق دفع میشد،اینبار نشد،حتی داروی طب اسلامی هم خوردداروهای شما چی بودن؟