2777
2789
عنوان

تا کی درس بخونم دیگه چقدر

142 بازدید | 26 پست

کلیی درس خوندن علوم خوندم امروز اومده میگه۱۲ شدم یعنی چی دیگه چقدر بخونم چقدر نت امید شم خسته شدم

واقعا نمی کنم فرصتای آخرمه

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

البته میدونم علوم خودم کم کاری کردم میدونم میدونم باید تنها میرفتم کتابخونه میخوندم نه با اون دوستم که نمیزارع بخونم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس چندمی؟

راستش من همیشه غمگین بوده ام اين غمگینی را حتى در عكسهاى دوران كودكيم هم مى بينم، اين اندوه راء اين هميشه آشنا راء من همواره در خود داشته أم. اندوه چنان شباهتى به من دارد كه من توانم آن را به عنوان هويت بر خود نهم.

چندمی ؟

نهم

هفتم هشتم به شوخی گرفتم

اما الان فهمیدم که دیر شده از اول سال دارم جون میکنم تو عمرم انقدر به نمراتم اهمیت نداده بودم

نهمهفتم هشتم به شوخی گرفتم اما الان فهمیدم که دیر شده از اول سال دارم جون میکنم تو عمرم انقدر به نمر ...

ویدیو آموزشی ببین

میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋

دقیقا تو هممثل منی اونوقت خانواده ام فکر میکنن هیچ درس نمیخونم مثل سگ حتی از خواب شبمم گذشتم ولی تاریخ شدم ۱۳ و نیم آخه این حق من بود دقیقا چیزایی هم که تو امتحان اومده بود همه رو نوشتم اصلا انگار معلما یه طوری صحیح میکنن

البته میدونم علوم خودم کم کاری کردم میدونم میدونم باید تنها میرفتم کتابخونه میخوندم نه با اون دوستم ...

نذاشت نذاشت حواس منم پرت کرد خودش که براش مهم نیست

از این به بعد تنها برو درس بخون

دیگه اصلا باهاش نمیخام ارتباط داشته باشم منم از درس و زندگی به دور کرده

دقیقا تو هممثل منی اونوقت خانواده ام فکر میکنن هیچ درس نمیخونم مثل سگ حتی از خواب شبمم گذشتم ولی تار ...

دقیقااا منم علوم همه رو نوشتم آخه انتظار ۱۶ و ۱۷ داشتم من انتظار ۱۸ داشتم

میترسم رشته ای که میخام نیاد