2777
2789
عنوان

تا کی درس بخونم دیگه چقدر

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 26 پست

واقعا میخام واسه ترم دوم جونمو،روحمو،توانمو هرچیزی که دارم صدامو بزارم پای درس

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

نهم

خواهر منم کلاس نهمه

علومتون خیلی سخته به نسبت هفتم هشتم

خواهر من که پارسال همیشه ۲۰میشد امسال اولین امتحانشو ۱۳ شد

حالا معلوم نیست ترم اولو چند میشه

گفت خیلی سخت بود

ببین متن کتابتو حفظ نکن اصلا

مخصوصا برای شیمی و فیزیک

چون هیچوقت نمیتونی نمره بالا بیاری

اول جزوه بخون با فیلم اموزشی هم ببین

کتابم بخون جاهای مهمشو

بعد کلا بشین فقط سوال حل کن

راستش من همیشه غمگین بوده ام اين غمگینی را حتى در عكسهاى دوران كودكيم هم مى بينم، اين اندوه راء اين هميشه آشنا راء من همواره در خود داشته أم. اندوه چنان شباهتى به من دارد كه من توانم آن را به عنوان هويت بر خود نهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر منم کلاس نهمه علومتون خیلی سخته به نسبت هفتم هشتم خواهر من که پارسال همیشه ۲۰میشد امسال اولین ...

میدونی از چی حرصم میگیره پارسال لایه کتابو باز نکردم شب قبل امتحان اینستا بودم شدم ۱۵ بعد الان واقعا حق نبود

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

حالا تایم هست برای چیزی که تموم شده خودتو سرزنش نکن برای بعدیا ببین ایران خوندنت کجا بوده اونو برطرف کن از چت جی پی تی راهکار درست یادگرفتن مطالب درسی رو بپرس

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

حالا تایم هست برای چیزی که تموم شده خودتو سرزنش نکن برای بعدیا ببین ایران خوندنت کجا بوده اونو برطرف ...

امیدوارم دیر نشده باشه...

دلم میخواد کتاب علوم و ریاضی بگیرم خیلی سبز کار کنم

اما خانوادم میگن کسی که زرنگ باشه با کتاب میخونه نمیشه اینا از کتاب نمیارن

میدونی از چی حرصم میگیره پارسال لایه کتابو باز نکردم شب قبل امتحان اینستا بودم شدم ۱۵ بعد الان واقعا ...

پارسال که کلا حفظی بود علومتون

اما الان واقعا سخته هرچیم بگی حق داری

ولی اینجوری که گفتم بخونی برات راحت تره

کلاس خصوصی هم بری خوبه اگه معلمت کلاس برمیداره

با اوندوستاتم که درس نمیخونن نگرد سعی کن تنها باشی اگه میخوای موفق بشی

هدفت تجربیه؟

راستش من همیشه غمگین بوده ام اين غمگینی را حتى در عكسهاى دوران كودكيم هم مى بينم، اين اندوه راء اين هميشه آشنا راء من همواره در خود داشته أم. اندوه چنان شباهتى به من دارد كه من توانم آن را به عنوان هويت بر خود نهم.

پارسال که کلا حفظی بود علومتون اما الان واقعا سخته هرچیم بگی حق داری ولی اینجوری که گفتم بخونی برات ...

آره درست میگین✨

نه ریاضیه میدونم تجربی نمیشه

امیدوارم دیر نشده باشه...دلم میخواد کتاب علوم و ریاضی بگیرم خیلی سبز کار کنم اما خانوادم میگن کسی که ...

چقد منیییی

سال کنکورم بهم میگفتن این همه کتاب و کمک درسی میخوای چیکار کتابتو بخونی قبول میشی😂😂

اینا خنده داره عزیزم تو باید کتاب کار بگیری سوال حل کنی اونم زیادد

آره درست میگین✨نه ریاضیه میدونم تجربی نمیشه

اگه دوست داری بری تجربی مطمئنم موفق میشی و میری

ترم اولتو ۱۲شدی یا امتحان کلاسی؟

چقد منیییی سال کنکورم بهم میگفتن این همه کتاب و کمک درسی میخوای چیکار کتابتو بخونی قبول میشی😂😂اینا ...

دقیقاااا

اگه دوست داری بری تجربی مطمئنم موفق میشی و میریترم اولتو ۱۲شدی یا امتحان کلاسی؟

✨🫠

ترم اول😕

✨🫠ترم اول😕

اشکال نداره حالا

ترم دومتون خیلیییی اسونه همش زیسته

اینارو خیلی خوب بخون

موفق باشییی دختر زیبا