2777
2789
عنوان

خانوادم کیفمو میگردن دیگه خستههههه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 24 پست
اخرین باری ک مادرم کیفمو گشت بچگیم بود دنبال کلید خونهبود همیشه حتی وقتی بچه بودم ازم اجازه میگرفت ت ...

خوش به حالت بخدا خوش به حالت من خسته شدم دیگه نمیدونم چه غلطی بکنم بچه هم نیستم که دائم چکم میکنن درحالی ک من بزرگ ترین تفریحم اینه بلند شم تو خونه اهنگ بزارم خونه رو تمیز کنم

رفتار خانواده تون واقعا زشته خانم دور از منطقه این کار خانواده باید حریم خصوصی داشته باشه

بنظرتون چیکار کنم من؟ خسته شدم از این وضعیت تو خونه خودمون حس راحتی ندارم شخصی ترین چیزامو میدونن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالت بخدا خوش به حالت من خسته شدم دیگه نمیدونم چه غلطی بکنم بچه هم نیستم که دائم چکم میکنن در ...

چرا نمیگی بهشون؟؟

یعنی انقد نفهمن؟

من حتی داداش ۱۲ سالمو وقتی میخوایم بریم تو اتاقش ازش اجازه میگیریم

احترام و حریم شخصی تو هر خونهای واجبه

میتونی چند بار ک از راه رسیدی کیفتو برعکس کنی هرچی توشه بریزه وسطخونه

بعدم بگو از راه رسیدم بیاین بگردین

گشتین میام جمع میکنم . بعدم نرو جمع نکن

حرفم زدن دعوا راه بنداز

بدون خشونت مرز گذاری جواب نیست خود دانی

خانوادم به من اعتماد دارند.. گاهی اوقات تذکری ازشون میشنوم..ولی به اندازه ی چشماشون بهم اعتماد دارند ...

اخه چه شکی؟ بخدا ۲۴ ساعته تو خونه هستم نهایت تفریحم تمیز کردن خونه و خوندن رمان و اومدن تو همین سایته

چرا نمیگی بهشون؟؟یعنی انقد نفهمن؟من حتی داداش ۱۲ سالمو وقتی میخوایم بریم تو اتاقش ازش اجازه میگیریما ...

من اتاق و اینا ندارم چی بگم اخه خواهر؟ مسخره میکنن بخدا میگن تو کی هستی ک مثلا این حرفارو میزنی؟ اصن این حرفا و اینا براشون انگار جوکه

میتونی چند بار ک از راه رسیدی کیفتو برعکس کنی هرچی توشه بریزه وسطخونهبعدم بگو از راه رسیدم بیاین بگر ...

حالیشون نیست میگردن چه بگم چه نگم دیگ در حدی ک میگم خدایا تو همین سن کم با یکی ازدواج کنم برم گمشم از دست اینا

اخه چه شکی؟ بخدا ۲۴ ساعته تو خونه هستم نهایت تفریحم تمیز کردن خونه و خوندن رمان و اومدن تو همین سایت ...

می فهمم چی میگی.. شاید باورت نشه ولی رفتارهای خانوادی شما.. شبیه عمومه.. عموی منم اینجوریه هی دنبال اینه که آدم بپاعه.. اصلا به خانوادش اعتماد نداره.. به هرچیزی بدگمانی داره..

کاربری های دیگم در تعلیق به سر میبرن.. از سال 98 عضو نینی سایتم😒..این کاربری دست دونفره من و مادرم

حالیشون نیست میگردن چه بگم چه نگم دیگ در حدی ک میگم خدایا تو همین سن کم با یکی ازدواج کنم برم گمشم ا ...

خشونت ...بروز خشم

یجوری نشون بده ک اگ مرزو رعایت نکنن خودشون اذیت میشن توام اذیتشون کن

قطعا یچیزی هست ک بره رو مخشون