2777
2789

خدایا من نمیدونم دیگه چ غلطی کنم از دست اینا

تا ۱۷ ۱۸ سالگی مامانم دائم گوشیمو چک میکرد شبا ک میخواییدم گوشیمو برمیداشت تمام پیاما و برنامه و عکسامو همه رو نگاه میکرد و میخوند

الانم کیفمو میگردن اون روز ی چیزی گرفته بودم نمیخواستم بدونن دقیقا ی روز بعدش خواهرم کیفمو گشت و پیدا کرد بعدشم داداشم گشت و فهمید

اون روز ۷ صبح یهو بیدار شدم دیدم داداشم بالا سرم در حال گشتن کیفمه

الانم ی چیزی داشتم داخل کیفم رفتم دیدم داداشم برداشته با خودش برده

دارم دق میکنم یذره حریم خصوصی ندارم نمیدونم وسیله هامو کجا بزارم و کجا قایم کنم از دست اینا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حریم شخصی تو خونه شما نیست!؟

به امام حسین دارم سکته میکنم اصن

من آدم درونگرایی هستم باکسی درد و دل نمیکنم همه حرفامو تو کاغذ مینوشتم میذاشتم کیفم همههه رو مامانم برداشته بود خونده بود همه رو

دعوا راه بنداز و فاتحه تکتکشونو بخون

جز این راهی نداری

من مامانم اینجوری بود

یروز ناخاسته وسط دعوای خیلی شدیدی سر همین چیزا بهش گفتم فوضول

نمیخواستم بگم ولی پرید از دهنم

ازاون موقع ب وسیله هام حتی دست همنمیزنه

این جماعت غیر توهین هیچی جوابشون نیست

ادم بده میشی صدرصد ولی حریمتو داری

بعضی ها فضول و بیمارننه اینکه دنبال چیزی باشنا کلا فضولن اره منم از این موارد داشتم اگه میفهمیدم چنا ...

چیکار کنم دیگه اینکارو نکنن؟ دارم دق میکنم بخوا فقط این نیست ک

واقعا خانوما شما هم با دختراتون اینطورید؟ دخترا شما هم خانوادتون همچین کاری میکنن؟

خانوادم به من اعتماد دارند.. گاهی اوقات تذکری ازشون میشنوم..ولی به اندازه ی چشماشون بهم اعتماد دارند..

خانوادت شکاک هستند متاسفانه..

یکبار به طور اتفاقی گوشیم روشن موند یک عکس فن آرتی رو مادرم دید کمی بامن کلنجار رفتت و اینا.. و بعد من و بخشید

قضیه گذشت

به من گفت دیگه سمت این جور چیزایی که همچین محتوایی دارن نرو

کاربری های دیگم در تعلیق به سر میبرن.. از سال 98 عضو نینی سایتم😒..این کاربری دست دونفره من و مادرم