2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی خیلی کمک کردی امشب سعی میکنم بخونم❤️

آفرین ، منم الا دارم میخونم هنوز🥲😂

یادت نره اگه حفضیاته از تکنیک هایی که برات مفیدند استفاده کنی ، مثل ضبط صدا و پخش اون زمانی که تو راه جایی هستی

آفرین ، منم الا دارم میخونم هنوز🥲😂یادت نره اگه حفضیاته از تکنیک هایی که برات مفیدند استفاده کنی ، ...

چجوری من این تکنیک هارو نمیدونم ببخشید وقتت هم گرفته میشه ولی میشه چندتاشون رو توضیح بدین

چجوری من این تکنیک هارو نمیدونم ببخشید وقتت هم گرفته میشه ولی میشه چندتاشون رو توضیح بدین

این تکنیک ها برای دروس حفظیه . یکیش داستان سراییه، مثلا داستان بساز از اون مبحث * اینطوری همون موقع که میخونی میره تو حافظه بلند مدت، یدونه صدا ضبط کردن ، مبحث رو بخون صدات رو ضبط کن بعدا که کاری نداری پخش کن، یدونه نوشتن اون مبحث به صورت خلاصه ، یدونه هم جک ساختن با اون مبحث ، یدونه راه رفتن درس خوندنه و از اینجور تکنیک ها ، هرکدوم که فکر کردی برای تو جواب میدی انجام بده