2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی خیلی کمک کردی امشب سعی میکنم بخونم❤️

آفرین ، منم الا دارم میخونم هنوز🥲😂

یادت نره اگه حفضیاته از تکنیک هایی که برات مفیدند استفاده کنی ، مثل ضبط صدا و پخش اون زمانی که تو راه جایی هستی

آفرین ، منم الا دارم میخونم هنوز🥲😂یادت نره اگه حفضیاته از تکنیک هایی که برات مفیدند استفاده کنی ، ...

چجوری من این تکنیک هارو نمیدونم ببخشید وقتت هم گرفته میشه ولی میشه چندتاشون رو توضیح بدین

«و شاید پرواز کنم،... روزی از پشتبام.»

چجوری من این تکنیک هارو نمیدونم ببخشید وقتت هم گرفته میشه ولی میشه چندتاشون رو توضیح بدین

این تکنیک ها برای دروس حفظیه . یکیش داستان سراییه، مثلا داستان بساز از اون مبحث * اینطوری همون موقع که میخونی میره تو حافظه بلند مدت، یدونه صدا ضبط کردن ، مبحث رو بخون صدات رو ضبط کن بعدا که کاری نداری پخش کن، یدونه نوشتن اون مبحث به صورت خلاصه ، یدونه هم جک ساختن با اون مبحث ، یدونه راه رفتن درس خوندنه و از اینجور تکنیک ها ، هرکدوم که فکر کردی برای تو جواب میدی انجام بده

این تکنیک ها برای دروس حفظیه . یکیش داستان سراییه، مثلا داستان بساز از اون مبحث * اینطوری همون موقع ...

مرسی حتما انجام میدم

«و شاید پرواز کنم،... روزی از پشتبام.»

2823
2791
2779
2792