2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تایم استراحت چقدر باشه؟

هوممم ببین من الا از ۱۰ ص تا ۵ خوندم و بعد ۲ ساعت استراحت بعد دیگه میره تا ۵ ص ، اون دوساعت باید خیلی مفید باشه قشنگ تخلیه روانی بشی وگرنه نمیتونی انقدر درس بخونی

هوممم ببین من الا از ۱۰ ص تا ۵ خوندم و بعد ۲ ساعت استراحت بعد دیگه میره تا ۵ ص ، اون دوساعت باید خیل ...

اها تو باتعداد صفحه استراحت میکنی من باساعت میخوندم مثلا هر ۱:۳۰تا ۲ساعت ۱۵دقیقه استراحت میکنم که الان همش بعد اون دوساعت میشه استراحت کل روزم

اها تو باتعداد صفحه استراحت میکنی من باساعت میخوندم مثلا هر ۱:۳۰تا ۲ساعت ۱۵دقیقه استراحت میکنم که ال ...

ببین تکنیکلی دارم کل رور درس میخونم ، و تنها چیزی که میتونه به اینکار کمک کنه اینه که تو اون دوساعت ی کاری که واقعا علاقه دارم رو انجام بدم حتی اگه خیلی کار چرت و پرتی باشه

فقط تکنیک انجامش اون دوساعت استراحته، تو اون تایم اصلا خودت رو محدود نکن هر کار چرتی خواسی انجام بد ...

پس نهار و شام چی چقدر تایم میزاری

یعنی امروز ۱۷ ساعت خوندی