2777
2789
من الا چند ساعته دارم میخونم اومدم استراحت بعد برگردم ، تایم استراحت خیلی مهمه باید چایی سبزی چیزی ب ...

تایم استراحت چقدر باشه؟

«و شاید پرواز کنم،... روزی از پشتبام.»

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تایم استراحت چقدر باشه؟

هوممم ببین من الا از ۱۰ ص تا ۵ خوندم و بعد ۲ ساعت استراحت بعد دیگه میره تا ۵ ص ، اون دوساعت باید خیلی مفید باشه قشنگ تخلیه روانی بشی وگرنه نمیتونی انقدر درس بخونی

هوممم ببین من الا از ۱۰ ص تا ۵ خوندم و بعد ۲ ساعت استراحت بعد دیگه میره تا ۵ ص ، اون دوساعت باید خیل ...

اها تو باتعداد صفحه استراحت میکنی من باساعت میخوندم مثلا هر ۱:۳۰تا ۲ساعت ۱۵دقیقه استراحت میکنم که الان همش بعد اون دوساعت میشه استراحت کل روزم

اها تو باتعداد صفحه استراحت میکنی من باساعت میخوندم مثلا هر ۱:۳۰تا ۲ساعت ۱۵دقیقه استراحت میکنم که ال ...

ببین تکنیکلی دارم کل رور درس میخونم ، و تنها چیزی که میتونه به اینکار کمک کنه اینه که تو اون دوساعت ی کاری که واقعا علاقه دارم رو انجام بدم حتی اگه خیلی کار چرت و پرتی باشه

ببین تکنیکلی دارم کل رور درس میخونم ، و تنها چیزی که میتونه به اینکار کمک کنه اینه که تو اون دوساعت ...

یعنی تا ۵ صبح میخونی

بعد ۵ ساعت فقط میخوابی

ببین اینکار خیلی آسیب میزنه اگه همیشه انجام بدی ، من فقط زمان امتحانا و ژوژمان هام ۲ ، ۳ ماه قبل تر ...

اها خوب بنظرت تواین دوماه میتونم

فقط تکنیک انجامش اون دوساعت استراحته، تو اون تایم اصلا خودت رو محدود نکن هر کار چرتی خواسی انجام بد ...

پس نهار و شام چی چقدر تایم میزاری

یعنی امروز ۱۷ ساعت خوندی