2821
2789
حالا بنظرتون تو این شرایط طلا بفروشیم خونه بخریم؟؟یارو مستاجره میخاد طلا بده و خونه بگیرهخونه متراژ ...

به نظرم عقلانی نیست

برادرشوهرم گرمی 8 فروخت خونه خریدن

کلی طلا داشت

الان اگه طلاشو داشت 3 تا خونه میشد

این قضیه برا چند سال نیستا

سهام ماه پیش خرید

سکته نکنه خوبه حرص میخوره

❤خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همین الانشم جاری من نقره خریدهنتونستن طلا بخرناما ب همه فامیل خودش گفت طلا سفیدهمعلومه اما میگ ...

بنده خدا چقدر دلم واسه جونهای امروزی میسوزه یادش بخیر من 95 برلیان خریدم 35 گرم انگار معمولی خریدم الان چی😔

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
ولا من ک حتی حلقمو فروختم حرص نخوریم بهتر بزن ب بیخیالی دیگ آخرشه یا میمیریم یا دیونه میشیم😁😆

جیگرتو

انقدر خوشم اومد از پیامت

از صبح همه بهم استرس دادن

یهو انگار یه جرقه بود پیامت که اروم باشم بی خیال تر این چند روز عمرمو بگذرونم

نوزاد دارم همش داشتم تو دلم باهاش حرف میزدم با دلهره و استرس یهو پیام شمارو دیدم نمیدونم چرا انگار یادم افتاد میشه سعی کنم اروم باشم

خدا هرچی میخوای بهت بده و به هممون ارامش بده الهی امین

میگن انس جهانی با طلا رابطه ی مستقیم دارهآیا در آنسوی جهان ، در کشورهایی که تورم صفره یا حتی منفیه و ...

ظهر ی ویدئو دیدم پسره رفت فروشگاه توی امریکا بود گفت پدرم گفنه روغن گیرنمیاد ..من ساعتی ۱۳ دلار درآمده..رفت روغن برداشت زیرش زده بود ۳ دلار...برنج ۵ دلار..میگفت من باحقوق یکساعتم میتونم خرج یک روز خونرو ب راحتی دربیارم دلم برای خانوادم میسوزه ک با ۱۵ تومن دارن زجر میکشن

۱۸ دی عاشورا🥀۱9 دی تاسوعا🥀 تاریخ عوض شد و ب چشم دیدیم چ شد

به نظرم عقلانی نیستبرادرشوهرم گرمی 8 فروخت خونه خریدنکلی طلا داشتالان اگه طلاشو داشت 3 تا خونه میشدا ...

خب گرمی ۸ خیلی پایین فروخته

همون موقه که گرمی ۸ بود همیشه میگفتن که طلا میره بالا تا ۱۵

۱۵ که شد گفتن میره رو ۲۰

واقعا هم رف

تا فردا پسفردا طرف بخاد بفروشه راحت ۲۲ میشه

خوبه که