2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی واقعا مردم با این اوضاع اقتصادی با کدوم پول دارن طلای 20 تومنی میخرن ماها که تو خرج خوراکمون هم ...

فک کردی همه ندارن اونی ک الان فقیر از اول بود

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ما که نداریم نگاه می کنیم

جونت سلامت دلت خوش باشه

در آمد عادی داشته باشی چه کنیم

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

ای کاش ریالم همینجوری ارزشش میرفت بالا شانس نداریم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

حالا بنظرتون تو این شرایط طلا بفروشیم خونه بخریم؟؟یارو مستاجره میخاد طلا بده و خونه بگیرهخونه متراژ ...

وای اره خب

خونه نعمت چقد زنده هستیم مگ

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

دقیقا همین الانشم جاری من نقره خریدهنتونستن طلا بخرناما ب همه فامیل خودش گفت طلا سفیدهمعلومه اما میگ ...

دیگه این دروغ طلا سفیده خیلی ضایع شده قبلن اکثریت میتونستن طلا بخرن یکی که نداشت اینو میگفت الان همه میدونن وضع چقدر خرابه و اون طلا سفید نیست و نقرس

واسه ما انس جهانی و دلار ترکیب میشه باهم

میگن انس جهانی با طلا رابطه ی مستقیم داره

آیا در آنسوی جهان ، در کشورهایی که تورم صفره یا حتی منفیه و اقتصادشون عالیه

آیا باز هم جهانی بودنش معنا داره ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

حالا بنظرتون تو این شرایط طلا بفروشیم خونه بخریم؟؟یارو مستاجره میخاد طلا بده و خونه بگیرهخونه متراژ ...

آره بابا اگه طمع نمیکنی که بعد بهترشو میتونستم بخرم و چمیدونم پول اضافه میاوردم و این داستانا بفروش و راحت زندگیتو بکن

نی نی یار خجالت نکش حذف کن

تعلیق کن

والا بخدا

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن.فرزند ایران و جان فدای میهن🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است