2821
2789
تا دیروز سیاسی رو میترکوندن الان طلا دیونه شدیم کاش یکی یه سایت میزد راحت حرف بزنیم ازراینجا میرفتیم

هر کی سایتم بزنه دولت میزنه میبندتش حتی احضارش میکنن از کی خط میگیری ایناعم خوب پول در میارن از این سایت دیگه هر چی دولت بگه میگن چشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شکر خدا خوبه زندگیموناما درهرصورت آدم احساس ناامیدی می کنه

کل ایران باورت نمیشه اکثر مردم افسرده هستیم

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

ظهر ی ویدئو دیدم پسره رفت فروشگاه توی امریکا بود گفت پدرم گفنه روغن گیرنمیاد ..من ساعتی ۱۳ دلار درآم ...

خدا شاهده ما با دوتا بچه همین در امدمونه و خیلی اعصابم خورده از ظهر هم انگار گدا ها تو سایتش کسی نمیاد کدمو بزنه اعصابم خورده گوه تو این زندگی که افتادم به گدایی😭🤣

میگن انس جهانی با طلا رابطه ی مستقیم دارهآیا در آنسوی جهان ، در کشورهایی که تورم صفره یا حتی منفیه و ...

خیر واقعا و منطقی👏

تورم امریکا صفر و حتی منفیه

❤خدایا شکرت

بنده خدا چقدر دلم واسه جونهای امروزی میسوزه یادش بخیر من 95 برلیان خریدم 35 گرم انگار معمولی خریدم ا ...

منمیدونم عروس شدم سرتاپام طلا بود

ارزون بود اینطور نبود که

انقد ارزون و ثابت بود قسطی میدادن

❤خدایا شکرت

خب قبلا وقتی یهو بالا میرفت طلافروش ها نمیخریدن الان میخرن چون میدونن بالاتر از اینها قراره بره، اشت ...

خوب کی وقته بفروشه الام من میخام بفروشم ماشین بخرم تا کی صبر کنم که بعدش نگم وای

خب گرمی ۸ خیلی پایین فروختههمون موقه که گرمی ۸ بود همیشه میگفتن که طلا میره بالا تا ۱۵۱۵ که شد گفتن ...

دگ بنده خدا نمیدونست

میدونی کی فروخت

دو ماه ثابت رو 6و 7 مونده بود بعد یهو شد 8 اون موقع

❤خدایا شکرت

خب قبلا وقتی یهو بالا میرفت طلافروش ها نمیخریدن الان میخرن چون میدونن بالاتر از اینها قراره بره، اشت ...

آره اشتباه محض

من خودم ۱۲۰ گرم وقتی طلا ۴میلیون بود فروختم

فکر نکن خیلی سال پیش بود ها

پارسارل اواخر مهرماه بود 😅😅😅😅

2790
2823
2791
2779
2792