مامانایی که پسر دارین مثل خودم، خواهش می کنم وقتی دو،دول طلاتون زن گرفت دیگه دست از سر کچلش بردارین😐
مادرشوهر من اصلا ملاحظه نداره، وقت و بی وقت زنگ برا شوهرم میزنه که ببرتش خرید یا دکتر یا کاراشو بکنه. حالا ۶ تا بچه داره ولی اکثرا برا شوهر من زنگ میزنه، من میدونم کمک به مادر ثوابه، اصلا آدم غلام ننه باباشه اما این وابستگی چیه دیگه، طرف زن و بچه داره خودش، ول کن دیگه مادرشوهر عزیز😐 بخدا الان تایپ خواب شوهرم بود بعد باید بره سر کار مادرشم میدونه هااا زنگ زده میگه بیا منو ببر خرییییید
دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من دوتا دختر دوتا پسر دارم به هیچکدوم وابسته نیستم ،در ظمن نگران خواب شوهرت نباش چون مطمعنا مادرش باید بیشتر نگران باشه اگر شوهرت خودش مشکل داشت راحت بیان میکرد نمایند نمیخواست
بله اونم هس. دیروز بعد دو سه هفته من حاضر شدم که بریم خرید میگه مامانمم میاد😐😐😐میگم بابا من دلم میخواد دوتایی بریم خرید عجب گیری کردیم بخدا، اخرشم من نرفتم خودش و ننش رفتن
بله اونم هس. دیروز بعد دو سه هفته من حاضر شدم که بریم خرید میگه مامانمم میاد😐😐😐میگم بابا من دلم م ...
دیگه زیادی رو داده به ننش
مثل بابام باز خداروشکر مادر بزرگ من زود مرد
ولی عمه هام همچنان سیریشن فقط باید رو ذهنیت شوهرت کار کنی
دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...
تو سری خور بار آورده بچه هاشو. زبون ندارن حرف بزنن
شاید روی حرف والدین نمیتونن حرف بزنن،اکر با شما مخالفت میکنه یعنی بی زبون نیست، خودت مادری میدونی هرچقدر هم بگی شوهرت و هیچکس دیگه قبول نمیکنه که زن یا شوهر از مادر ادم دلسوزتر باشه
همیشه یک تیم قوی هستن و باهم ،من اصلا مادر سختگیری نیستم ولی گاهی احساس میکنم من نامادری هستم که بچه هام با هم متحد شدن بر علیه من چون حرفها شون و راز هاشون رو بهم میگن تا من که مادرشان هستم