2777
2789
عنوان

وابستگی مادر به پسرش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 26 پست
همیشه یک تیم قوی هستن و باهم ،من اصلا مادر سختگیری نیستم ولی گاهی احساس میکنم من نامادری هستم که بچه ...

من دوتا پسر دارم باهم خیلی جورن رفیق هم دیگه ن خدارو شکر ولی میگفتم اگه یه خواهرم داشتن روحیه دلسوزی مهربونی حس کردن احساسات یه دخترو میفهمیدن .ارزوی بچه گی ما قدیمیا دوتا دختر دوتا پسر

من دوتا پسر دارم باهم خیلی جورن رفیق هم دیگه ن خدارو شکر ولی میگفتم اگه یه خواهرم داشتن روحیه دلسوز ...

انشالله خدا بهت دختر هم میده ،درست فکر میکنی پسرهای من اول ازهمه میربم خرید میگن برای ابجی ها خرید کن،فیلم ترسناک نگاه نمیکنن پیش خواهرهاشون خیلی هم رو درک میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید روی حرف والدین نمیتونن حرف بزنن،اکر با شما مخالفت میکنه یعنی بی زبون نیست، خودت مادری میدونی هر ...

عزیزم شما ندیدی در جریان نیستی، خواهر شوهر بزرگم همیشه میگه مادرم ذوق ما رو کشت ما رو خجالتی بار آورد، حرف نمیتونیم بزنیم. جاریمم همیشه از خجالتی بودن شوهرش میناله میگه همش تقصیر مادرشونه، پدرشوهرمم همین خانوم دق داد با کاراش سکته کرد و مرد

خرید خونه؟خوب چرا نرفتی؟

چون اولا که گفت مادرم میاد اعصابم به هم ریخت چون چندین بار ازش خواستم بریم یه چرخی بزنیم بیرون بهونه اورده بود این دفعه که بالاخره میخواستیم بریم یهو گفت مامانم میاد.

بعدشم که گفت من فلان جا دیگه نمیبرمت فلان چیز و نیاز نداریم، منم قاتی کردم گفتم خودتون برین من بیام چیکار دیگه

به شوهرت بگو یک بار در ماه ببره براش خرید فلان روز فلان تایم

عزیزم دلت خوشه بخدا. پدر شوهرم فوت کرده، بقیه بچه ها هم همشون همش میگن سر کار هستن، فقط شوهر من باید حمالی کنه برا مادرشون انگار وظیفشه،بقیه برن پیشش فقط بخورن و ببرن. تازه بچه های اونا هم هر جا می خوان برن واسه شوهر من زنگ میزنن بیا بچمون و برسون فلان جا یا از مدرسه برش گردون. آژانس رایگانه. شوهر منم زیادی مهربونه سواری میده بهشون

عزیزم دلت خوشه بخدا. پدر شوهرم فوت کرده، بقیه بچه ها هم همشون همش میگن سر کار هستن، فقط شوهر من باید ...

ولی معلومه شوهرت کلا قدرت نه گفتن نداره،چون میگی به خواهر و برادرش هم سواری میده