noor_00 مدیر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 عنوان حس شیشم | مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 267 پست تست حس شیشممون،صرفا جهت سرگرمی😁سوال بپرسیدپ.ن:دوستان فیلسوف گفتم جهت سرگرمی،خودمونم میدونیم که این چیزا حقیقت نداره🥸💘 اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨ 1404/11/08 | 16:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darkland عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 فعلا یکم از لحاظ روحی سردرگمه قول و قرار و برنامه ریزی واسه آینده و ازدواج داشتیم خراب شده همه چی یا درست میشه؟؟ هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
darkland عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 اهومم پس رسیدن با نرسیدن بهش به تو بستگی دارهباید بین عقل و قلبت یکیو انتخاب کنی نمیتونم از دلم بیرونش کنم ۶ سال خاطره و .... هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 کی پیام میده مرسی فدات یه ۶.۷ روز دیگه اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 قول و قرار و برنامه ریزی واسه آینده و ازدواج داشتیم خراب شده همه چی یا درست میشه؟؟ ببین گفتی مشکلتون مالیهاگر بخوای منطقی باشی خب که هیچی،ولی اگه از خودگذشتگی کنی میتونی برگردیارزش اینو داره که بخاطرش از یه سری چیزا بگذری؟بشین با خودت فکر کن در مورد این ۶ سال اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 نمیتونم از دلم بیرونش کنم ۶ سال خاطره و .... حق داری مدت زیادیهتلاشی هم میکنه برای بهتر شدن وضعش؟ اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
darkland عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 ببین گفتی مشکلتون مالیهاگر بخوای منطقی باشی خب که هیچی،ولی اگه از خودگذشتگی کنی میتونی برگردیارزش ای ... من میتونم کمک حال باشم ولی باید بدونم احساسش چیه الان میخواد نمیخواد؟؟ هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
darkland عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 حق داری مدت زیادیهتلاشی هم میکنه برای بهتر شدن وضعش؟ تلاش میکنه ولی وضعیت و ک میبینی یه جوون ۳ شیفت هم کار کنه با این قیمت ها به جایی نمیرسه تا پشتوانه مالی نباشهدوسم داره اصلا؟؟ حس میکنم دیگه حسی بهم نداره هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 من میتونم کمک حال باشم ولی باید بدونم احساسش چیه الان میخواد نمیخواد؟؟ ۶ سال کم نیست فکر نکنم اینقدر زود بیخیال بشهکلا چجوری بود دوست داشتنش؟خیانت اینا که ندیدی ایشالا؟ اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 تلاش میکنه ولی وضعیت و ک میبینی یه جوون ۳ شیفت هم کار کنه با این قیمت ها به جایی نمیرسه تا پشتوانه م ... اوضاع همه سخته،هم دختر هم پسر🥲مطمئن باش نمیتونه ۶ سال رو به اسونی فراموش کنه اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
darkland عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 ۶ سال کم نیست فکر نکنم اینقدر زود بیخیال بشهکلا چجوری بود دوست داشتنش؟خیانت اینا که ندیدی ایشالا؟ نه خیلی خوب بودیم باهم فقط اوضاع و شرایط ریختش بهم انگار نا امید شده نسبت ب رابطه به فکر مهاجرت اقتاده هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
darkland عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 اوضاع همه سخته،هم دختر هم پسر🥲مطمئن باش نمیتونه ۶ سال رو به اسونی فراموش کنه حس شما چی میگه درست میشه؟؟ احساسی داره؟؟ هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 نه خیلی خوب بودیم باهم فقط اوضاع و شرایط ریختش بهم انگار نا امید شده نسبت ب رابطه به فکر مهاجرت اقتا ... اگه همه چیش خوبه،و عاشقته چرا رسمی نمیکنید رابطه رو؟اگه بتونید دوتایی مهاجرت کنید خیلی خوبه اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 حس شما چی میگه درست میشه؟؟ احساسی داره؟؟ من که میگم اره دوستت داره،شاید الان یکم گیج باشه ولی باز اوکی میشه اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
darkland عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 من که میگم اره دوستت داره،شاید الان یکم گیج باشه ولی باز اوکی میشه ایشالله ک اوکی بشه هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر