2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 267 پست
اگه همه چیش خوبه،و عاشقته چرا رسمی نمیکنید رابطه رو؟اگه بتونید دوتایی مهاجرت کنید خیلی خوبه

بخاطر مسائل مالی و وقتی عقب میکشه فاصله میگیره حس میکنم دوسم نداره چه برسه عاشق باشه

هر که او بیدارتر، پر دردتر  /  هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر مسائل مالی و وقتی عقب میکشه فاصله میگیره حس میکنم دوسم نداره چه برسه عاشق باشه

نمیدونم تو ۶ ساله باهاشی،آدما رو از نزدیک بهتر میتونی حسشونو بفهمی از رفتارشون

الان هنوزم باهم حرف میزنید یا نه؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

حتما عزیزم تو هم ایشالا م اومد بگو❤️😁❤️

فدات

نههه من م بیاد بازم میگم نه🤣

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

نمیدونم تو ۶ ساله باهاشی،آدما رو از نزدیک بهتر میتونی حسشونو بفهمی از رفتارشونالان هنوزم باهم حرف می ...

دست پا شکسته شکر آب سرد

دست پا شکسته شکر آب سرد

🥲🥲🥲بشین خوب فکراتو بکن،حداقل از سمت خودت تکلیفت مشخص باشه

🥲🥲🥲بشین خوب فکراتو بکن،حداقل از سمت خودت تکلیفت مشخص باشه

وآسه همین میخواستم بدونم درست میشه یا آخراشه

نمیتونم بهش فکر نکنم نمیتونم بگذرم

وای عالی بود 😂😂 حالا اشکال نداره همون نه گفتن هم حال میده🤣

ای جان🤣اصلا حال میکنم نزدیکم شه

وآسه همین میخواستم بدونم درست میشه یا آخراشه نمیتونم بهش فکر نکنم نمیتونم بگذرم

حق داری🥲

میشه بدونم چندسالته؟

کاملا درکت میکنم تو منییییی🤣🤣

وای آره🤣تفاهممم

چندسالته؟😁

۳۴ سالمه به نظر تو چی میشه؟؟ حست چی میگه

بنظر من که بازم اوکی میشید باهم

انشالله