2777
2789
عنوان

من برای پول کار نمیکنم ولی چقدر حقوق ما معلم ها کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3912 بازدید | 201 پست
اگه تونستی آزمون معلمی قبول شو! من تک رقتی ارشد فودم ولی آزمون معلمی صدبرابر سخت تر بود😑

می تونم مواد آزمون رو هم دیدم خیلی هم آسون هست، روانشناسی و چند درس دیگه است ،همه قبولی ها هم با پارتی هست،شاید برا شما سخت بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حقوقم ماهی حدودا ۱۵ تومن هست، روزی ۳ ساعت هم صرف رفت و آمد میشه با ۵ ساعت مدرسه میشه ۸ ساعت که اندازه یه کار تمام وقت هست.

اگر حقوق رو با همه تعطیلی ها تعدیل کنیم روزی حدودا ۱ میلیون میشه دریافتیم اگه با تعطیلی های غیرمنتظره هم تعدیل کنیم میشه ۱.۲ میلیون، ساعتی هم تعدیل کنیم بر اساس ۵ ساعت، ساعتی ۲۴۰ تومان میگیرن که به نسبت خیلی شغل ها بیشتره.

معلمی فرق بارزش اینه که هدف شغل که یادگیری دانش آموز هست، دستیابی بهش خیلی پیچیده و چند بعدیه، مخصوصا واسه بعضی از دانش آموزها. اگه معلم صرفا بره کلاس و تدریس کنه که کارش خیلی راحته ولی این یادگیری دانش آموز هست که هدف اصلی معلمه و واقعا کار سختیه مخصوصا بعضی از دانش آموزها تا یاد میگیرن پدرت در میاد. برای کسی که بخواد معلم خوبی باشه، واقعا معلمی کار سختی هست. برای من که به نظرم کلا ناسازگار هستم با این شغل، کارم سخت تر هم هست و با وجود تعهد چندین ساله ام و لزوم پرداخت جریمه واقعا میخوام بیام بیرون.

می تونم مواد آزمون رو هم دیدم خیلی هم آسون هست، روانشناسی و چند درس دیگه است ،همه قبولی ها هم با پار ...

واقعا آسون خوشبحالت شما نابغه هستی!! کن تک رقمی ازشد بودم آزمون معلمی برام خیلی خیلی سخت تر بود

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

آره بابا اصلا خیلی خجالت داره زدن این حرفا باقی مشاغل با اختلاف خیلی زیاد سختی کارشون بیشتره و درآمد ...

همون کادر درمانی که ازشون صحبت کردی مهندسی که ازش صحبت میکنی و شغلش رو ارزشمند میدونی یک معلم خوب داشتن و تو بستر مدارس رشد کردن که به این جایگاه رسیدن پس یادت باشه مشاغلی که مربوط به حوزه تدریس و تربیت میشن بیشتر از اون چیزی که در ذهن تو میگذره ارزشمندن

و در ضمن باید بگم ادبیاتتون وقیحانه است حتی نمی تونید با احترام نظرتون رو بیان کنید

همه ی مشاغل ارزشمند هستن و جامعه برای پیشرفت به همه ی اون آدما نیاز داره

من هم با عشق و علاقم به تدریس و وجدان کارم رو انجام میدم و پشیمون نیستم از مسیری که اومدم توش

اما خدایی خیلی به ناحق درمورد معلما صحبت میشه

درسته تابستون تعطیلیم

ولی اون ۹ ماهی که سر کاریم خیلی خیلی حجم کارمون برخلاف تصور عامه زیاده

خود من نزدیکای ساعت ۲ میرسم خونه

تا ۴ استراحت ، بعد دوباره باید بشینم برای روز بعد دست ورزی و طرح درس و ایده ی تدریس خلاق و ..... آماده کنم

هفته ای هم حتما یک یا دو آزمون دارم و دو ساعتی هم تصحیح اونها طول میکشه

هر هفته هم وبینار و ضمن خدمت و کارگاره های توانمند سازی باید شرکت کنیم

جوابگوی مدیر و معاونان و اداره و والدین هم باید باشیم

بازرس ها و سرگروه های اداره هم مرتب برای بازدید و ارزیابی میان

مسئولیت بچه ها هم که به عهده ی ما هست

در عین حال چون با بچه ها کار میکنیم باید شاداب و پر انرژی باشیم

دوستانی که آموزگار ابتدایی هستن میدونن چقدرررر ابتدایی سخته

حقوقمون هم ۱۵ تومنه

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔