2777
2789
عنوان

من برای پول کار نمیکنم ولی چقدر حقوق ما معلم ها کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 4078 بازدید | 201 پست
عزیزم این مقایسه ی درستی نیستباید طوری باشه ،که بشه زندگی رو چرخوندتقصیر اینا چیه تایمش کم خب تایمش ...

کسی که تایم بیشتر میخواد که معلم نمیشه

حقوق هم که گفتم به هر حال خیلی کمه

زمان کاری حدودا مثل کار های نیمه وقت هست

نیمه وقت ها هم نهایت ۷ ۸ تومن میدن متاسفانه

شانس بیاری توی بقیه کار ها با ساعت کاری بالا تر از این همه سال کار کنی بتونی حقوق معلمی رو دربیاری

آره بابا اصلا خیلی خجالت داره زدن این حرفا

باقی مشاغل با اختلاف خیلی زیاد سختی کارشون بیشتره و درآمدشون خیلی کم

تو این مملکت من نمیدونم اگه معلمی بده اگه سپ.اهی بودن بده خب چرا نمیان بیرون برن جای اون مهندس بدبخت که اینقدر علمش ارزشمند و سخته ولی امار بیکاری و نرخ درامدشون فاجعس؟ چرا نمیرن کادر درمان بشن که همیشه مظلوم بوده با اینکه کارشون حیاتیه و پرخطر؟ تو کرونا معلم زیر پتو بود پزشک و پرستار تو محیط پر از ویروس چقدر مردن چرا نمیرن فلسفه بخونن که تو مملکت ما اونم مالیدن زمین

فقط یه عده خوب میخورن که خودشونن

اقبال روزگار به بخت است و اتفاق / دولت به التماس به کس رو نمیکند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا ساعت کاریش کمه تابستون که کلا نمیرن 5 شنبه جمعه هام نمیرن و سایر تعطیلات و بین تعطیلی هم نمیرن در مقایسه با شما یکی که ارتشیه یا نیرو انتظامی همچین ارگانهایی اونایی که لب مرزن از آسمون بمبم بیاد باید برن سرکار نگهبانی و... هم داره کرونا و تعطیل و غیر تعطیل نداره شغلشون باجونش سروکار داره تشویق و غیره ندارن

مثل روز معلمم سکه دریافت نمی کنن حرفی هم بزنن میگن وظیفه اته

در مقابل حقوق شما اونا زیر صفره حقوقشون

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
اگه دبستان غیر دولتی هستن که عادیه ولی اگه دولتی هستن مدرسه اشون را عوض کن

ضرب و تقسیم و که مهم ترین مبحث هست توی تعطیلات دو تا کلیپ و ویس و فیلم فرستاد

باور کنید بیشترین حقوق رو دارن میگیرن.

سه روزه هم که میرن مدرسه خانمشون نرفته مدرسه رفته مرخصی

همه کم میگیرن حداقل شما ساعت کاریت کمه تعطیلی هم زیاده نمیگم حقوق رو زیاد نکنن میگم همه همینن شما ها ...

ساعت کاریش کمه ولی سختیش خیلی زیادتره خود مادرا وقتی یک روز مجازی میشه تحمل بچه هاشونو ندارن اونوقت معلمه بیچاره باید با ۳۰ _۴۰بچه سر و کله بزنه

در کنار کار معلمی شغل دیگه ای دارند یا شمام شاغلی گلم ؟

عزیزم منو شوهرم کار آزاد گرفتیم شریکی

از طلاهام فروختم

خدایاانتهای دریا رابرکه ها نمی فهمند،پس ببخش اگر گاهی گم می کنم نشانت را🙏❤

عزیزم من پدرم معلم هست با اینکه سهمیه برای فرهنگیان دارم ولی به هیچ وجه حاضر نیستم معلم شم چون واقعا ...

قطعا

منم حاظر نیستم معلم بشم چون دنبال یه کاری هستم که مخارجم رو حداقل تامین کنه

خدایی هرروز تعطیله مدارس معلمای ابتدایی واقعا حقوقشون کمه چون خیلی اذیت میشن ولی معلمای دبیرستان بیش ...

من بین همکارام با ۲۰ سال سابقه ندیدم کسی کار بسپره به دانش آموزاش و عملا خودش هیچ کاری نکنه

عزیزم اینم حساب کن کل سال 5 ماه بزور میرید سرکار همش تعطیله دیگه پس ما چی بگیم 12 ساعت کار میکنیم حت ...

ایام تعطیلی مگه میخوابن تو خونه؟ 40 تا برگه تاحالا تو گوشی تصحیح کردی ؟ چهل تا تکلیف چک کردی؟ ساعت ها برای تولید محتوا مجازی وقت گذاشتی؟

حقیقتی که خیلیا نمی بینن اینه که یک ساعت کار معلمی برابری میکنه با چند ساعت کار مشاغل دیگه، همزمان ک ...

همه کارها سخته کلا منم باشم میگم کار خودم سخته

پرستاره همش مریض میاد میره رو مخش میرن

کارگره از جونش مایه میذاره و فرسوده میشه و ...

هرکاری کنی سخته فرقی نداره ،کار ساده بخور بخوابه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من بین همکارام با ۲۰ سال سابقه ندیدم کسی کار بسپره به دانش آموزاش و عملا خودش هیچ کاری نکنه

همکارت نمیاد به شما بگه من اینجوریم که

همه ی ما این دوران رو گذروندیم و خبر داریم

کسی که تایم بیشتر میخواد که معلم نمیشه حقوق هم که گفتم به هر حال خیلی کمهزمان کاری حدودا مثل کار های ...

عزیزم میگم الان چاره چیه

معلما با این مبلغ به جایی نمیزسن

و البته مشاغل دیگه ای هم هست که همین اوضاعشون

خدایاانتهای دریا رابرکه ها نمی فهمند،پس ببخش اگر گاهی گم می کنم نشانت را🙏❤

ساعت کاریش کمه ولی سختیش خیلی زیادتره خود مادرا وقتی یک روز مجازی میشه تحمل بچه هاشونو ندارن اونوقت ...

همه کارها سخته کلا منم باشم میگم کار خودم سخته

پرستاره همش مریض میاد میره رو مخش میرن

کارگره از جونش مایه میذاره و فرسوده میشه و ...

هرکاری کنی سخته فرقی نداره ،کار ساده بخور بخوابه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇