2777
2789

تا یکم اگر پدر و مادرشون یا پارتنرشون براش کمتر خرج کنه ناراحت میشن!؟!یعنی بندگان خدا هم خرج کردن خیلی از قبلا ولی الان کمتر خرج میکنه دیگه هر چقدر بزرگتر بشی کمتر باید وابستشون باشی نمیشه که تا آخر عمرت به اونا وابسته باشی و دستت جلو اونا دراز باشه اصلا هر چقدرم داشته باشن میخوان ی مقدار زیااااادیش برای مصارف شخصیشون خرج بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای دوری نمیره ولی هر چیزی ی حدی داره.ی دفعه دیدی بابا مامانش فوت شدن خب الان میخواد چیکار کنه!

این صحبت شما خیلی کلی هست

خدایاانتهای دریا رابرکه ها نمی فهمند،پس ببخش اگر گاهی گم می کنم نشانت را🙏❤

خب خونوادمون خرج نکنه کی کنه؟

من متاهلم ولی هنوزم بابام پول میده گاهی بهم

یا اگه باهاشون برم بیرون برام و چشمم چیزیو بگیره برام میخره

همسرمم هزینه میکنه برام

چیز عجیبی نیس واقعا

مجردیامم بابام دوس نداش کار کنم

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍

جای دوری نمیره ولی هر چیزی ی حدی داره.ی دفعه دیدی بابا مامانش فوت شدن خب الان میخواد چیکار کنه!

نگران اونش نباش،این پولداراجاپاشون سفته،بالاخره یه ارگانی چیزی میچپونن بچشونو،یاسرمایه دراختیارش میدن اقتصادیادبگیره،خودمون چی که نه پشتوانه دازیم نه میتونیم اقتصادیادبگیریم ازبس به دربسته خوردیم شم اقتصادیمونم رشد نمیکنه

۷۵.۹۲۸۰

من خودم معتقدم پدر و مادرم میلیارد هم باشن یا اگر زمانی خواستم ازدواج کنم و همسرم هم میلیاردر بود هم باید خودم مستقل و در آمد خودم رو تا آخر عمرم داشته باشم و خودم ثروت خودم رو داشته باشم .

ولی مثلا امروز دیدم یکی از کاربرا پدرشون با اینکه وضعیت مالی خوبی داشت ولی برا پزشکی ازادش خرج نکرده بود و کاربر ناراحت بود حقیقتا من حقو به کاربر میدم ...چون این کار سرمایه گذاری رو فرزند هستش و بعد ها به شیوه های مختلف چند برابر سودشو میبینن...بله اگه خانواده وضعیت متوسط داشتن یا پایین توقع زیادیه کلی وقتی وضعیت خوبی داره متناسب با سرمایه اش باید برای فرزندش و راحتیش هزینه کنه اون کاربر هم پدر پولداری داشت طبق گفته خودش

کاربر قدیمی هستم حساب اصلیم فعلا تعلیقه ....رها کن ...زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره🦋🤍

من توی زندگیشون نیستم بدونم حق دارن یا نه
ولی شاید خانوادش دارن چرا ندن
من بابام داره خودمم سرکارم ولی توقع دارم ازش، چون داره، میخواد پولاشو خرج کی کنه خرج ما نکنه؟

یا پارتنرم خرج من نکنه چیکار کنه؟

من خودم معتقدم پدر و مادرم میلیارد هم باشن یا اگر زمانی خواستم ازدواج کنم و همسرم هم میلیاردر بود هم ...

به نظرم پدرش ی چیزی توش دیده که بهش نمیداد یا میدیده اگر بخوانه بازم میتونی دولتی بیاره یا دیده اگر الان همه پول دانشگاهشو بده زیادی پرو میشه شایدم اصلا رفت تو دانشگاه وسطاش دیگه با پزشکی حال نکرد فقط ی مدرکشو گرفت سر کارم نرفت نباید باباش دلش بسوزه که چرا هزینه کرده؟!البته نمیدونما

به نظرم پدرش ی چیزی توش دیده که بهش نمیداد یا میدیده اگر بخوانه بازم میتونی دولتی بیاره یا دیده اگر ...

من حقو به اون کاربر دادم چون نمرات و درصد هاش عالی بودن وپزشکی آزاد کلان شهر اونم بدون سهمیه اگه تو پروسه کنکور باشین میفهمین سخته و پشت کنکور موندن فرسایش شدید داره ....... بیشتر میخوندی تاپیکشو متوجه میشدی که تازه تک فرزند بود و میلیارد بودن ....در هر صورت طبق حرف های استارتر اون تایپک حق با خود استارتر بود ......

کاربر قدیمی هستم حساب اصلیم فعلا تعلیقه ....رها کن ...زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره🦋🤍

من حقو به اون کاربر دادم چون نمرات و درصد هاش عالی بودن وپزشکی آزاد کلان شهر اونم بدون سهمیه اگه تو ...

من خودم دانشجو دندونم.من مامان بابام خیلی میلیارد نیستن ولی تا اونجا که سهله بیشترش برام خرج کردن و ی چیز خوب اوردم خودشون با دل خودشون خرج کردن.حالا ایشون رو نمیدونم دقیق تا چه حد خوانده خرجی کردن براش یا نه مثلا شاید خرج کردن انتظار داشتن دولتی بیاره نیورده به خاطر همین