2777
2789

سلام ،من یه گربه سیاه تو حیاط دارم تایم طهر و شب فقط برای غذا میاد خونمون ،غذاشو میخوره میره،خیلی بهش میرسیم در راه رضای خدا

دامادمون کارمنده، یه روز از جلو در خونه خواهرم ماشین اداره ،رو در عرض چند دقیقه دزدیدن و بردن.

همه ناراحت بودیم و دست به دعا که خدایا ماشین برگرده خواهرمان تازه خونه خریده بودن و زیر بار قسط بودن،

شنیدید میگن ارزوتو،به گربه بگو ،اونم سیاه

من دم غروب گربه طبق معمول اومد سراغ غذاش

اهلی نمیترسه ازم فقط دست نمیزنیم بهش

نشستم کنارش داشت غذا میخورد، باهاش حرف زدم ،یهو گربه سرش آورد آورد بالا زل زد بهم

گفتم دعا کن ماشین پیدا بشه فردا شب واست گوشت کباب میکنم میدم میخوری

حالا داستان دزدا چی بود،اطراف شهرمون جاده خاکی بوده اینا میرن سمت یکی از جادها برگشتنی به سمت جاده ،چرخ های ماشین قفل میکنه و ماشین هیچ جوره حرکت نمیکنه.

اینجوری میشه ماشین لب جاده رها میکنن میرن

پلیس ماشین پیدا میکنه و از داخل ماشین سیمکارت دزدهای پیدا میکنن اینجوری میفهمن کار کیا بوده،و ماشین پس میدن .

داستان وقتی شنیدم از تعجب شاخ درآوردم شبش هم گوشت گربه رو دادم خورد

اینم بگم این گربه با بقیه گربه ها فرق داره از لحاظ انرژی که داره من چیزای دیگه هم از این گربه دیدم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاحالا نشنیده بودم ب عمرم

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

آخی عزیزم منم شنیدم البته اینم شنیدم که به ماه هم اگه بگی آرزوتوبراورده میشه

من اعتقاد شدیدی به انرژی ماه دارم ،خصوصا وقتی ک کامله ،یه دعای توسل میخونم صلوات بعد دعا میکنم معمولا جواب گرفتم