2777
2789
عنوان

لکنت کودک

31 بازدید | 1 پست

دخترم لکنت زبان داره. تا ۳ سالگی سال بود. یه شب خوابید و بیدارشد و لکنت گرفت. الان ۷ سالشه.

همه جا بردمش. از گفتاردرمان بگیر تاااااا دعا و دکتر و ....

خیلی ناامیدم.

الان جلسه اولیامربیان بودم. معلم گفت بچه ها مسخرش میکنن و به مادراشون گفت یادشون بدن که بچمو مسخره نکنن. دلم شکسته. برگشتم رو مبل نشستم و گریههههههه

عزیزم درکت میکنم

دختر منم لکنت داشت الان خوب شده.خانه ی لکنت رو سرچ کن اونجا پر از درمانگره.

دخترم با درمان آنلاین خوب شد

وقت رو نکش و زودتر دست به کار شو.ریحانه زرجینی مدیر خانه ی لکنت هست اسمش رو سرچ کن برات بالا میاره

عزیزم اول از همه آرامش خودت رو حفظ کن چون استرس تو مستقیم روی لکنت بچه اثر میذاره. من یه جا خوندم که "قصهدرمانی" معجزه میکنه، مخصوصاً قصههایی که توش بچه قهرمان باشه و بتونه از پس مشکلات بربیاد. من برای برادرزادهم از یه سایتی استفاده کردم که با هوش مصنوعی قصه میسازه، اسم بچه رو میدی و یه داستان قشنگ براش میسازه که خودش قهرمانه. اینطوری هم سرگرم میشه، هم اعتماد به نفسش بالا میره و استرسش کم میشه. آدرسش اینه: yun.ir/otoxkb (بزنید تو مرورگر میاره، من که خیلی راضی بودم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.