2777
2789
عنوان

بابام حاضر نشد خرج دانشگاه پزشکی رو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 64899 بازدید | 1134 پست
خب پول خودشه نخواسته بدهسعی کن توقعتو بیاری پایین و به خودت و تواناییت تکیه کنیتمام تلاشت رو بکن به ...

اون موقع که داشت بچه میاورد به هزینههاشم باید فکر میکرد!

دانشجوای روانشناسی سابق و پرستاری حاضر 👩🏻⚕️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگر غير اينه،؟ ك من گفتم؟من نگفتم توضيح بدين يك حساب كتاب ساده است.حقوق اسناد دانشگاه ك هيئت علمي ...

اصلا کاری به این چیزا ندارم

من واسه رشته مورد علاقم تلاش کردم زحمت کشیدم قبول شدم

اصلا اون رشته هم به درد نخور

بابامم پول داشت انقدر که بتونه بده

فقط دلم میخواست برم دانشگاه نتیجه تلاشمو ببینم همین

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

الان چرا باز تاپیکو باز کردی؟ جوابتم گرفتی باز ی عده میان عقده هاشونو خالی میکننمنم طرف تو بودم تاپی ...

بهم تو خصوصی رگباری پیام دادن

گفتم اینجا بنویسن راحت ترم

فکر کردم سوال دارن درخواست قبول کردم

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

خب مگر غير اينه،؟ ك من گفتم؟من نگفتم توضيح بدين يك حساب كتاب ساده است.حقوق اسناد دانشگاه ك هيئت علمي ...

غیرازاینه شماتورسانه یه چی شنیدین من از نزدیک دارم میبینم حساب کتاباتون کامل نیست

اصلا کاری به این چیزا ندارممن واسه رشته مورد علاقم تلاش کردم زحمت کشیدم قبول شدماصلا اون رشته هم به ...

من با شما نبودم گلم

با اوني بودم ك ميگفت اين خبرا نيست.

من خودم بچه دارم شهريه مدرسه غيرانتفاعي ميدم

ك كم از ترم شما نداره

دارم چشمم كور دندم نرم بايد بدم

وقتي موقعيت اش رو دارم.

💕

منم فرزانگان درس میخوندمایلتس دارم تابستون هم زبان درس میدادمولی با پول تدریس نمیتونستم خرج بدم

معلومه دختر باهوش و با استعدادی هستی

توروخدا جا نزن یه سال رو هم تلاش کن تموم بشه بره

پزشکی هم نشد دارو بزن یا حتی تعهدی

فقط تورو به مقدساتت قسم دیگه پشت کنکور نمون

اگ داره و نداد نامردی کرده و حق داری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙