2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 23 پست
اگر کلا قاطع بگی نمیخوام اصلا بدون تو میخره و میره؟

ن گفت پس کلا گوسفند تعطیل ی دوتا مرغ میگیریم دور هم میخوریم.

چون مامان من به هیچ عنوان مرغ نمیخوره میدونه دیگ نمیگم خانواده منم بگو...

حالا دیشب دیگ کلید نکردم امروز بیاد باهاش میشینم حرف میزنم ببینم چی میگ

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اره..چون اصلا عمم برام مهم نیست در اصل همون خاله شوهرمه...چطوری تعریف کنم؟؟بگم شوهر عمه من که میشه ش ...

نه خیلی ساده بگو شوهرم پسر عمه امه همه فامیلیم حالا بیخیال

سر حرفت بمون زیر بار این شام مسخره بدون پدر مادرت نرو زشته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن گفت پس کلا گوسفند تعطیل ی دوتا مرغ میگیریم دور هم میخوریم.چون مامان من به هیچ عنوان مرغ نمیخوره م ...

عب نداره مرغ بخرن

بگو واس مامانت قیمه میذارم مثلا

با زبون خوش نرمش کن بگو ابروم میره ب گوششون میرسه

چقدررررر بی چشم و رو و عوضی ونمک نشناس هستن دامادها😔

نه خیلی ساده بگو شوهرم پسر عمه امه همه فامیلیم حالا بیخیالسر حرفت بمون زیر بار این شام مسخره بدون پد ...

اگ بگم عیب تداره یبار اونا رو شام بدیم یبار خانواده من چی؟؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
افرین بگو اصلا نمیذارمیا ب عمم زنگ میزنم میگم اون مامان بابامو دعوت کنهچقدر زشته کار شوهرت

اگ یبار اونا رو شام بدیم یبار خانواده من خوبه بنظرت؟

اگر کلا قاطع بگی نمیخوام اصلا بدون تو میخره و میره؟

اگ بگم عیب نداره یبار اونا رو شام بدیم یبار خانواده من چی؟به نظرت اینجوری خوبه.؟

اگ بگم عیب تداره یبار اونا رو شام بدیم یبار خانواده من چی؟؟

افرین هررررجوری شده بگو مبخام شیرینی بدم ب مامان بابام بدونن دامادشون چی خریده برام ذوق کنند

خرش کن درکل با زبون،قلقش تو بهتر بلدی

عب نداره مرغ بخرن بگو واس مامانت قیمه میذارم مثلابا زبون خوش نرمش کن بگو ابروم میره ب گوششون میرسهچق ...

اصلا اینجوری نبود شوهرم تاثیر همین عمه احمقه واسه ۲ لقمه بیشتر خوردن خودش دلش نمیخواد کسی بیاد