2777
2789
عنوان

حق با کیه

223 بازدید | 23 پست

شوهرم ماشین منو عوض کرد بعد همزمان شوهر خالش ک میشه شوهر عمه من هم ماشینش رو عوض کرد بعد دیشب به شوهر خالش گفت بیا ی گوشفند سر ببریم و کباب بخوریم شراکتی اونم گفت اوکی اون ۳ تا بچه داره ک مجردن شوهر من تک فرزنده بعد پدر مادر خودش و خانواده خالش هستن(دقت کنین خالش میشه عمهه من) بعد من گفتم بابا مامان منم بگیم با داداشم شوهرم میگه.نه مگ داداش تو ماشین گرفت مارو شام داد؟

داداشم ماشین گرفت به هیچکی شام نداد فقط ۳ تا از دوستاش رو مجردی برد شام داد ن فامیل زنداداشم ن کس دیگه ای بعد از اون طرف بابای من تا حالا خیلی گوسفند کشته این جمع رو بی بهونه شام دادن من واقعا خجالت میکشم دعوتشون نکنم مخصوصا الان ک این ماشین برای منه.حالا اینکه داداشم و زنش نباشن رو میتونم کنار بیام ولی مامان بابام نباشن رو نه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

تا پیکم رو خوندین گزارش بزنیین بترکه دختر همین خاله تو نی نی سایته نبینه ی وقت😄

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صداشو درنیار نگو که مهمونی دادی یا میتونی سهم گوشت براشون بفرستی

صداش مثل بمب میترکه چون خاله شوهرم میشه عمه من...فامیل ک هستیم پخش میشه

اگه قرار باشه با این شرایط پدر و مادرم و برادرم و خانمش نباشن، قطعا نمیذارم اصلا گوسفندی قربونی شه ! ...

افرین

بگو اصلا نمیذارم

یا ب عمم زنگ میزنم میگم اون مامان بابامو دعوت کنه

چقدر زشته کار شوهرت

شوهرت پسرعمه اته؟خدایی این چه مدل تعرف کردن نسبت هاست؟

اره..چون اصلا عمم برام مهم نیست در اصل همون خاله شوهرمه...

چطوری تعریف کنم؟؟بگم شوهر عمه من که میشه شوهر خاله شورهرم؟؟؟

افرین بگو اصلا نمیذارمیا ب عمم زنگ میزنم میگم اون مامان بابامو دعوت کنهچقدر زشته کار شوهرت

اون لاشی تر از این حرفاست..شوهرم همیشه اول میگقت بابا مانان تو بیان الان رفتار اونا روش تاثیر گذاشته