boosssssssss مدیر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 عنوان چقدر میخرید | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 33 پست مرغ و گوشت اینا و چندنفرید مثلا در ماه چندتا مرغ چقدر گوشت و چقدر برنج مصرف میکنید؟ آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی 1404/11/08 | 09:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27721 ۴ کیلو چرخ کرده میخریم مرغ سینه بدون استخوان و فیله میخرم ولی نمیدونم چند بسته گوشت تیکه ای اینا خیلی کم نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️
boosssssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 مرغ ۴ تا سینه یدونه کاملگوشت چرخ کرده یک ونیم کیلوصاف یک ونیم کیلوبرنج نمیدونم چون همیشه ۳۰۴۰ کیلو م ... میگم جای دیگه که غذا نمیخورید رستورانی چیزی آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
jojo_73 عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 1113 دو نفریمحدود ۳-۴ کیلو برنج۲-۳ تا مرغگوشت چرخی و خورشی هم حدود ۱ و نیم کیلو
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 8145 میگم جای دیگه که غذا نمیخورید رستورانی چیزی ماکلا ب غذای رستوران وبیرون اعتماد نمیکنیم قبول نداریم مناسبت سالگرد دوستی ازدواجی چیزی بشه یا مسافرت بریم میریم کافه رستوران عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️
1371nona عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 3085 والا فک کنم در ماه یه سه چهار کیلویی گوشت و سه تا مرغو یه کیلو چرخکرده چهار نفر ک دوتاشون بچه کوچیکن متاسفانه من دختر بزرگم خیلی بدغذاس دوس دارم گوشت کم بزارم ولی لب ب جوجه و چرخکرده و سبزیجات سیفیجات نمیزنه نمیدونم جیکار کنم
boosssssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 دو نفریمحدود ۳-۴ کیلو برنج۲-۳ تا مرغگوشت چرخی و خورشی هم حدود ۱ و نیم کیلو همیشه خونه خودتون غذا میخورید ؟ آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
boosssssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 ماکلا ب غذای رستوران وبیرون اعتماد نمیکنیم قبول نداریم مناسبت سالگرد دوستی ازدواجی چیزی بشه یا مسافر ... پس کم خوراکید آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
jojo_73 عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 1113 همیشه خونه خودتون غذا میخورید ؟ آرهفقط جمعه ها شام و ناهار مهمونیم
آندیا_بانو عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 295 ۴ تا مرغ تا ی ماه دارید؟ نه دوتا شو هاپومون میخوره . تا خر ماه پول باشه باز میگیریم نباشه هم هیچی. هاپو رو ۶ سال پیش آوردیم خرجا اینقدر گرون نبود.
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 8145 پس کم خوراکید چطور؟؟چون بیرون غذا نمیخوریم؟😂 عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️
ساعوساعو عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 522 پروفایل آن شرلی با موهای قرمز .چه کارتونی بود ، لوسی ماد مونتگومری.عاشق متیو بودم . یادش بخیر
boosssssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 نه دوتا شو هاپومون میخوره . تا خر ماه پول باشه باز میگیریم نباشه هم هیچی. هاپو رو ۶ سال پیش آوردیم خ ... 😂😂 الان مسخره کردی هاپو میخوره یا جدی آخه من فکر میکنم البته من جمعیت نمیدونم ولی فکر میکنم ۴ تا مرغ کمه از چندسال پیشم یادمه اکثرا اینجا مینويسن سه مرغ چهار پنج مرغ بنظرم کمه تموم میشه آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
boosssssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 چطور؟؟چون بیرون غذا نمیخوریم؟😂 نه بنظرم تعداد مرغ ها کمه یعنی نظر منه آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 8145 نه بنظرم تعداد مرغ ها کمه یعنی نظر منه اخرهفته ها کلا خونه نیستیم و اینکه ما بوقلمون هم مصرف میکنیم ودونفریم عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️