boosssssssss مدیر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 عنوان چقدر میخرید | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 33 پست مرغ و گوشت اینا و چندنفرید مثلا در ماه چندتا مرغ چقدر گوشت و چقدر برنج مصرف میکنید؟ آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی 1404/11/08 | 09:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
boosssssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 پروفایل آن شرلی با موهای قرمز .چه کارتونی بود ، لوسی ماد مونتگومری.عاشق متیو بودم . یادش بخیر ع منم این سریال دیدم که ساعو ساعو توش بود😂 آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
boosssssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 اخرهفته ها کلا خونه نیستیم و اینکه ما بوقلمون هم مصرف میکنیم ودونفریم اها خوب درست گفتم جبرانش کردید آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
آندیا_بانو عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 295 😂😂 الان مسخره کردی هاپو میخوره یا جدی آخه من فکر میکنم البته من جمعیت نمیدونم ولی فکر میکنم ۴ تا م ... مسخره چرا عزیزم. ما سگ داریم اونم با این گرونیا بیچاره شده چون دو تا مرغ در ماه واقعا کمه براش ولی آنقدر گرونه برنج تایلندی میدم بخوره با یه ذره مرغ
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14447 دونفریم فقط سینه میخوریم ۵.۶ تامیشهگاهیم یه مرغ کامل میخریمگوشت صاف ۲ کیلو چرخ کرده یک ونیمبرنج دستم نیست ولی زیادمیخوریم شام وناهار کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️