2777
2789
عنوان

منو پسرداییم

| مشاهده متن کامل بحث + 2600 بازدید | 46 پست
عزیزم اصلا گزینه خوبی نیس .این موضوع با توجه ب تجربه ای ک در اطرافیانم داشتم مهم ترین موضوع ازدواجه. ...

منم بهش همینو میگم ولی اون میگه مامان و بابای منم هیچ تفاهمی تو اعتقادات ندارن ولی تاحالا خیلی خوب باهم زندگی کردن.

اره عزیزم بعد کنکور میاد خواستگاری،ازدواج که اگه هم قرار باشه حداقل دو سه سال دیگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هیچ عجله ای ندارم اون خودش هی میگه کی بیام خواستگاری خانوادشم خیلی دوسم دارن.منم زیاد پروش نکردم ...

بازم عجله نکن گلم حتی اگه عاشقشی که میدونم نیستی

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

عزیزم الان واقعا وقت ازدواجت نیست

ذهنیتت از مردا وارد دنیای بزرگسالی نشده

بذار بری دانشگاه بعد با ذهن بازتر تصمیم بگیر

پسرداییت هم یه مورد فوق معمولیه که فقط بهش وابسته شدی.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
من هیچ عجله ای ندارم اون خودش هی میگه کی بیام خواستگاری خانوادشم خیلی دوسم دارن.منم زیاد پروش نکردم ...

همه پسرا تو این شرایط خودشونو خیلی پخته نشون میدن.اگ هم دختربازی کرده ک همون اول باید ردش میکردی.چون پسری ک اینطوری بوده در آیتده هم امکان داره بازم اینطوری باشه

راسی منم متولد 77ام و کنکور دارم.و باپسرداییمم ازدواج کردم اما ما هردو مذهبی هسیم و خداروشکر مشکلی نداریم .البته ب نظر من زوده برا ازدواج .منم نمیخواستم ازدواج کنم ینی خانوادمم میگفتن زوده اما پسرداییم تنها پسری بود ک بابام در طول زندگیش تاییدش میکرد .چون بابام خیلی خوشش میومد ازش ازدواج کردم

آرام باش .هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد !ما رفته ایم.....و الان تاریخ 1497 است ......(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)

سلام

من عین تجربه تو رو داشتم اگر خدا برات مهم نیست میتونی با عقایده پسره کنار بیایی و حتما ایمانت بعدا از دست میره و نماز هم شاید به زور بخونی با پسره ازدواج کن

اگر نه خدا برات مهمه از همه چی و میتونی از دست دادن پسره رو از زندگیت بیرون کنی طوریکه با کسی دیگر ازدواج کردی بعدا نگی کاش با اون ازدواج میکردم چون این زندگی رو برات جهنم میکنه نمیتونی به اقات فکر کنی اگر هم کنارش بمونی تا اخر عمر انگار یه سنگ کنارشی 

لطفا عقلانی فکر کن عجله نکن یه عمر بدبخت نشی 

انشالله تو زندگیت خوش باشی و همیشه ارامش داشته باشی و اونیکه خدا میخواد باشی

عزیزم الان واقعا وقت ازدواجت نیست ذهنیتت از مردا وارد دنیای بزرگسالی نشده بذار بری دانشگاه بعد با ...

اره میدونم برام زوده ولی همش خواستگار برام میاد و خانوادم میگن هم نامزد کن هم درستو بخون.حالا اگه پسرداییم بیاد فک نکنم قبول کنن

اره میدونم برام زوده ولی همش خواستگار برام میاد و خانوادم میگن هم نامزد کن هم درستو بخون.حالا اگه پس ...

عزیزم بیخیال خواستگار شو 18 تا 20 سالگی سن اوج خواستگاره ولی همه موردای دم دستی هستن که دنبال دختر کم سن میگردن. قدر خودتو بدون هر چقدر بیای بالاتر قطعا ازدواجت هم سطح بالاتره و زندگی ایده آل تری خواهی داشت.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

خیلی خیلی سنش کمه..پسرا کلا بالای ۲۶ یا حتی ۳۰ پخته میشن انقد که کلا ۱۸۰ درجه دیدگاهشون فر ق میکنن...سن شمام خیلی کمه...بزار.. برو دانشگاه  چن ترم بگذره ..یه مقدار دیدت و فکرت بازتر شه  اگه بازم همین نظر و دلبستگی داشتین  اونوقت تصمیم بگیر..

هر روز سعی ڪنیم یه اتفاقِ خوب در زندگی دیگران باشیم🙄🌹💎
همه پسرا تو این شرایط خودشونو خیلی پخته نشون میدن.اگ هم دختربازی کرده ک همون اول باید ردش میکردی.چون ...

ولی اون منو واقعا دوس داره جالب اینجاس به دوس دختر قبلیشم گفته بود من تورو برا ازدواج نمیخوام من دختر عمم رو میخوام.

بعد دختره هم که یکی از اشناها بود شماره منو گرفته بود هی پشت سر پسر داییم بد گفت 

ولی اون قضیه ها مال دو سال پیشه الان خیلی فرق میکنه.

عزیزم انشالله که همیشه خوش بخت باشی💋

سلام من عین تجربه تو رو داشتم اگر خدا برات مهم نیست میتونی با عقایده پسره کنار بیایی و حتما ایمانت ...

نه اینکه خدا براش مهم نیست.چرا خدارو قبول داره ولی میگه چیزایی مثل نماز ظاهرین ادم باید قلبش با خدا باشه و این حرفا 

من میخوام هم خدارو داشته باشم هم اینکه پسرداییم سر عقل بیاد ولی نمیدونم دیگه باید چیکار کنم