2777
2789
عنوان

منو پسرداییم

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 46 پست

به نظرم قبول نکن چون بعدهاااا به مشکل بر می‌خورید ، شدید . چون من دیدم توی اطرافیانم. 

بعدها تا توی زندگی همش عذابتون میده این همه تضاد

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دین و مذهبی وهیچ دعایی
گرسنه ای را سیر
مریضی را درمان
در راه مانده ای را مکان
و اسیری را آزاد نمیکند
ولی انسانیت در کمال مهربانی 
این کارها را انجام میدهد!

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

چون من بهش اصرار کردم خوند.۲۰سالشه ولی بهش میخوره بیشتر باشه

واااای خیلی زوده گلم فکر ازدواجم نکن الان. با ی پسر بیست ساله

هر‌چقدر بگی پخته هست خیلی چیزا رو‌هنوز تجربه نکرده. ی دفعه به خودت میای با پررویی تو صورتت زل میزنه و‌میگه تا به خودم اومدم سر سفره عقد بودم و‌جوونی نکردم. هم خودت هم اون حالا حالاها وقت دارین. نگران نباش که از دستش بدی اصصصصلا نگران نباش‌ به هیچ‌عنوان باهاش صمیمی نشو‌که بخوای پسفردا بهش تعهد داشته باشی. حریمت رو‌ حتما حفظ کن باهاش

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
بیشترفکرکن .ازدواج خیلی مهمه .والا بیشتره مردا اعتقاد ندارن بچیزی فقط پسرداییه تو نیس

واااای چرا منم اینجوری فکر میکنم؟ شوهرم هر سال داره بی اعتقادتر میشه قبل از اینکه منو به دست بیاره هیاتی. سال اول عروسی نماز و‌روزه سروقت سال دوم نصفه روزه ها قضا امسالم کلا فکر کنم روزه نگیره.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
واااای خیلی زوده گلم فکر ازدواجم نکن الان. با ی پسر بیست ساله هر‌چقدر بگی پخته هست خیلی چیزا رو‌هنو ...

من هیچ عجله ای ندارم اون خودش هی میگه کی بیام خواستگاری خانوادشم خیلی دوسم دارن.منم زیاد پروش نکردم بهش گفتم اگه اومدی خواستگاری من باید بازم فکر کنم

اون دو سه سال پیش همه جونیاشو کرده دختر بازیاشو کرده الان خیلی عاقل شده

عزیزم اصلا گزینه خوبی نیس .این موضوع با توجه ب تجربه ای ک در اطرافیانم داشتم مهم ترین موضوع ازدواجه.حتما باید از لحاظ مذهبی یکسان باشید.

از نوشته هات فهمیدم ک این آقا پسر جز اون دسته ایرانیایی ک با تبلیغ غربی ها اسلام رو درمقابل کوروش و اصالت ایرانیا میدونن ک یک تفکر خیلی غلطه 

از اونجایی ک خودمم پشت کنکوریم و متاهلم پیشنهاد میکنم ک حتما بعد کنکور ازدواج کن نه قبل کنکور .چون سختت میشه .در ضمن عشق و عاشقی برای ماه اول و دوم ازدواج بعد از اون مسائل مهم زندگی و اختلافات جلو میان 

امیدوارم ک احساسی تصمیم نگیری.

آرام باش .هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد !ما رفته ایم.....و الان تاریخ 1497 است ......(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)