این روزها خیلی احساس می کنم همه چی عوض شده ..همه مردها درگیر کارن...مشکلات مالی بیشتر از همیشه شده ..خواستم اینجا یه نظر سنجی بکنم ببینم واقعا شرایط مالی کیا الان توپ و بی دردسره و قسط و بدهکاری اذیتشون نمی کنه و یا بالعکس...از خودم بگم که خیلییی گرفتاریم کار شوهرم آزاد بوده ولی هر چی معامله می کنه پولا گیر می کنه همه مشتری هاش آدمهای معتبری هستن ولی اونام میگن به مشکل خوردیم..کل جامعه این جوری یا من یه جای کارم مشکل داره که گیر اینا افتادم ..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بعضی از بازاریا خیلی بد ذاتن تا تقی به توقی میخوره گرون فروشی میکنن و اجناس قدیمی رو هم به نرخ روز میفروشن. اینا حقشونه ورشکست شن.
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
من مشکلاتم زیاده سرماه700قسط داریم ووسطای ماه1ملیون قسط داریم تاچندروزدیگه هم خرج زایمان لازم داریم پول براجشنش هم نداریم،خرج روزانه هم هرچی میکنم کم بشه ک برسیم ب مشکلات بزرگ ترنمیشه اصلا،خیلی وضع خرابه درامدمونم داغونه خیلی عصابم ضعیف شده ب هیج جاهم نرسیدیم نه خونه نه ماشین حالاخرج بچه وخودمون چی میشه ای خدابدون هیچ پس اندازی ازبس فکرکردم شیت شدم