این روزها خیلی احساس می کنم همه چی عوض شده ..همه مردها درگیر کارن...مشکلات مالی بیشتر از همیشه شده ..خواستم اینجا یه نظر سنجی بکنم ببینم واقعا شرایط مالی کیا الان توپ و بی دردسره و قسط و بدهکاری اذیتشون نمی کنه و یا بالعکس...از خودم بگم که خیلییی گرفتاریم کار شوهرم آزاد بوده ولی هر چی معامله می کنه پولا گیر می کنه همه مشتری هاش آدمهای معتبری هستن ولی اونام میگن به مشکل خوردیم..کل جامعه این جوری یا من یه جای کارم مشکل داره که گیر اینا افتادم ..
من مشکلاتم زیاده سرماه700قسط داریم ووسطای ماه1ملیون قسط داریم تاچندروزدیگه هم خرج زایمان لازم داریم ...
خب میگی نه خونه دارم نه ماشین پس اینا قسط چیه آجی ؟ ولی عزیزم تو نی نی داری شرایطت از ماها سخت تره باید تو آرامش کامل باشی ... خدا کمکت کنه ..انشاالله نی نی یه عالمه روزی با خودش بیاره و صحیح و سلامت بیاد
نه عزيزكم كلا وضع ايران همين شده قشر ضعيف ضعيف تر قشر مرفه پولدار تر...
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم