2777
2789
عنوان

دیگه فهمیدم ازدواج قسمتم نیست 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 82 پست
از ازدواجتون راضی هستید؟...بچه دار شدید؟

توافق کردیم بچه دار نشیم

زندگیمون هم مثل اکثر زندگی ها سختی داره. دعوا داره و ...

اصلا زندگی مشترک اونجوری که دختر بچه های نی نی سایت فکر میکنند آرمانی نیست. تازه بعد از ازدواج باید خیلی بیشتر تلاش کنید.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مکه طرف گاوه که بدون عذرخواهی و هیچ چی بذاره و بره ؟؟؟این تنها خواستگار سنتی من بود دیگه بعد اون انق ...

یه چیز میگم دوستانه فقط برای آگاه شدن خودت

وگرنه خدا شاهده یه درصد قصد ناراحت کردنت رو ندارم

تو یه تاپیک ب این کوچیکی کلی فحش دادی ،کلی توقعات بی جا داشتی

زود عصبی شدی

ممکنه اون خواستگار اینا رو دیده یا موقع تحقیق از کسی شنیده که رفته

خواستگار سنتی هم همینه عذرخواهی هم نمیکنه

میاد اگر بپسندند زنگ میزنن جواب خانواده دختر رو میپرسن اگر نپسندیده میرن هیچی هم نمیگن

برای همینه شخصاً هیچ وقت از خواستگاری سنتی خوشم نیومده

یه چیز میگم دوستانه فقط برای آگاه شدن خودتوگرنه خدا شاهده یه درصد قصد ناراحت کردنت رو ندارمتو یه تاپ ...

از چیه خودت مطمعن نیستی که با خاستگاری سنتی مخالفی ؟! چون به گفته خودت .. تو خاستگاری سنتی ریز و بم طرف رو در میارن و بر اون اساس کات میکنن

از چیه خودت مطمعن نیستی که با خاستگاری سنتی مخالفی ؟! چون به گفته خودت .. تو خاستگاری سنتی ریز و بم ...

من خیلی ساله ازدواج کردم از خواستگاری خوشم نمیومد هیچ وقت

اتفاقاً برعکسه شناخت تو این موارد دقیق نیست یه دختر یه بار عصبانی بشه داد بزنه همسایه بشنوه یه عمر به خواستگار سنتیش بد شو میگه

ممکنه همسایه و فامیل حسود باشن پشت دختر و پسر الکی حرف بزنن و...

از طرف دیگه دختری سیاست داشته باشه هر غلطی بکنه و حفظ ظاهر کنه معمولاً تعریفش میکنن

خیلی جاها مثل مورد استارتر میان نمیپسندن میرن دختر ناراحت میشه

آشنایی خود دختر پسر بهتره