2777
2789
عنوان

دیگه فهمیدم ازدواج قسمتم نیست 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 82 پست

تو برای پیدا کردن یه خواستگار خوب باید صبر کنی

مهارت هاتو زیاد کنی

تو انجمن های ادبی و علمی و جاهایی که 4 تا فرهیخته هستند و آدم حسابی هستند

الان من تو انجمن ادبی هستم و فعالم

جمعیتمون هم شلوغه چیزی حدود 40نفر از همه اقشار

ماهی یه بار جلسه داریم

دورانه داریم و...

با وجودی که متاهلم یکی که استاد دانشگاه بود از دوستم سوال کرده بود خانم فلانی چه جوری و..و بعدش حرف آشنایی زده بود

دوستم گفته بود متاهله

یعنی من تو خواب هم نمیددیم یه استاد دانشگاه از من خوشش بیاد وای به چیزای دیگه

ما هم همین بودیمپسره اومد خواستگاری خواهرم ( خواهرم فوق خوشگل و کارمنده و 24 سالش بود)35 سالش بود صو ...

خب برا چی خاستگار اول رفت.چی میخواست مگه؟ولی من مجرد که بودم اصلااااا اجازه نمیدادم خاستگار سنتی بیاد اصلااا ها.یبار یه خانمی تو خیابون دنبالم اومده بود تا خوتمونو پیدا کرده بود اومد در زد اومدن خونه گفتن دخترتو دیدم پسنیدم بیاد یه لحظه دیگه ببینمش یعنی خودشو کشت نرفتم گفتم اصلاا قصد ازدواج ندارم.متنفر بودم از سنتی با اینکه قیافم خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اما به شرطی که خودت هم یک پخمه ای باشی دیگه نه وقتی که قیافت عین میمون میمونه اما رفتی خواستگاری ...

خب ننشسته...ب هر دلیلی..مگ زوره ک حلالش نمیکنی🤔یکم منطقی باش

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈
آره وقتی همه چیتون به هم میخوره از لحاظ اعتقاد و افکار چرا قبول نکنی مگه من قیافم انقد زشششششششت بود ...

قرار نیست همه خواسته های شما مثل اون باشه خب هر کسی واسه خودش معیارهایی داره اصلا تو بگو معیارهای اشتباه ولی معیار طرفه اصلا بگو به هر دلیل دیگه ای نخواسته مگه اجباری هست خواستگاری خصوصا سنتی همینه دیگه

خب برا چی خاستگار اول رفت.چی میخواست مگه؟ولی من مجرد که بودم اصلااااا اجازه نمیدادم خاستگار سنتی بیا ...

دیدن خونه و زندگیمون آنچنانی نیست ول میکردن میرفتند

البت تقصیر مادرم هم بود حاضر نبود دوزار خرج کنه که شیک تر باشیم

من ازدواج کردم به ما جهیزیه انچنانی میداد در حدی که خاندان داماد شاخ درمیاوردن که این وسایل کجا بود

ولی برای خودش یه تی وی خوب نمیگرفت

ببیخیال نه من زور نکردم ولی میتونست یک پیام بذاره و عذر خواهی کنه نه اینکه بدون عذرخواهی و خداحافظی ...

خاستگارای قبلی مگ پیام میدادن و عذر خاهی میکردن؟ 😄چه توقعیه اخه..

در هر صورت انشالا هر چی به صلاحته قسمتت بشه

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈
43 سالگی ازدواج کردم حتی تو خلوت خودم هم از این فکرا نکردم چه خبرتونه. این تاپیک های داغون باعث شده ...

از ازدواجتون راضی هستید؟...بچه دار شدید؟

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

خاستگارای قبلی مگ پیام میدادن و عذر خاهی میکردن؟ 😄چه توقعیه اخه..در هر صورت انشالا هر چی به صلاحته ...

مکه طرف گاوه که بدون عذرخواهی و هیچ چی بذاره و بره ؟؟؟

این تنها خواستگار سنتی من بود دیگه بعد اون انقد غرورم له شد که دیگه اجازه ندادم خواستگار سنتی بیاد