2777
2789
عنوان

دوست پسرر

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 38 پست
1_ برای پسری که الان معلوم نیست با کیه و کجاست دلت نسوزه2- با توجه به فرمایشات گفته شده توسط عزیزان ...

اون میخواست بیاد من میگفتم بزا درسم تموم بشه بعد

نه نشنیدم

نشدم مث قبل 🖤🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگرخوبه خودت به یه بهونه ای احوالشوبگیروادامه بده باهاش خداخفه کنه مدیرنکبتونو

اون خیلی هوامو داشت برام صبح زود صبحانه اماده میکرد خوراکی میگرفت اصلا هم هول نبود یه بار بهش عکس فرستادم با شلوارک میگفت اینجور چیزا نفرست من از این چیزا نمیخوام در حالی ک الان پسرا اونقدری ک عکس میخوان خودتو نمیخوان بابام مجبور کرد با بی احترامی ردش کنم بعد یه بر هم اومد دنبالم مدیره عکس گرفته بود گفت بازم ادامه بدی میگم فلان بعد دیگ کلا کات کردیم الان چند وقته چکش میکنم پیجش تو رابطه نیس انگار

نشدم مث قبل 🖤🌊

اون میخواست بیاد من میگفتم بزا درسم تموم بشه بعدنه نشنیدم

یک روز یک مرده رفت بازدید دیوانه خانه

دید توی طبقه اول یک آقای خیلی غمگین و افسرده نشسته و زیر لب میگه مریم ... مریم .... مریم

به مسئول اونجا گفت مشکل این چیه که دائم افسوس مریم را میخوره؟ گفت: تو جوانی عاشق مریم میشه و بهش نمی رسه و الان از عشق مریم دیونه شده.

خلاصه بخشهای مختلف را می بینن تا می رسن به بخش بیماران روانی زنجیری...

اونجا یک آقایی را می بینن که زنجیرش کردن و هی هوااااار میکشه و داااااد میزنه مرررررررررررررریم .... مررر ییییییییییییم .... مرییمممممممممممم

برای بازدیدکننده جلب توجه می کنه که اینم داره داد میزنه مریم.

از مسئول می پرسه مشکل این چیه که اینم مریم را صدا میزنه ولی با این همه عصبانیت و خشم و دعوا؟؟؟؟؟ مسئول میگه: این شوهر مریم. با مریم ازدواج کرد ولی مریم به این روز انداختش.

اون خیلی هوامو داشت برام صبح زود صبحانه اماده میکرد خوراکی میگرفت اصلا هم هول نبود یه بار بهش عکس ف ...

پیش قدم شو من حسرتش مونده به دلم میگم کاش زمان ماهم گوشی بودمن پدرم خیلی بداخلاق بودازش میترسیدم الان بخدازندگیم جهنمه اشتباه منونکن وقتی اینقدر خوبه ولی خودتم کوچیک نکن باسیاست بروجلو به امیدخوشبختیت رابطت درست شدبه امید خداحتماخبرم کن

پیش قدم شو من حسرتش مونده به دلم میگم کاش زمان ماهم گوشی بودمن پدرم خیلی بداخلاق بودازش میترسیدم الا ...

یه بار بهش پیم دادم سین کرد ج نداد چند ماه از روش گذشت بازم نیومد یه جوابی بده از اون کساییه ک وقتی بش یچیزی بر بخوره دیگ تموم میشه هعی ایشالله خوشبخت بشه با هرکی که لایقشه

یه بار خواستم از یادم بره یه نفر بم پیم میداد ج دادم گفت بریم بیرون گفتم باشه رفتیم طرف بغلم کرد حالم بد شد بالا آوردم بد بخت😂💔

نشدم مث قبل 🖤🌊