2777
2789
عنوان

دوست پسرر

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 38 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون پسر خوبی بود مدیر الکی گفته بود سیگار اینا میکشن

خب بعضیا مشکل دارن و حسودن. از این به بعد جلو اون مدیر روانی کمتر خودت رلتو نشون بده دخترم

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

اون پسر خوبی بود مدیر الکی گفته بود سیگار اینا میکشن

چراوقتی اینقدر همدیگر رودوست داشتین زدی بهم حیفه آدم که به میانسالی میرسه پشیمونی خیلی اذیتش میکنه مخصوصا اگر زندگی خوبی نداشته باشه امیدوارم بهترین هاسرراهت بیاد

خب بعضیا مشکل دارن و حسودن. از این به بعد جلو اون مدیر روانی کمتر خودت رلتو نشون بده دخترم

مدرسم تموم شده یه سال و خورده ای هم میگذره هم باعث شد افسرده بشم هم از درسم عقب بمونم هم اعتماد بابام نسبت به من از دست رفت

مدرسم تموم شده یه سال و خورده ای هم میگذره هم باعث شد افسرده بشم هم از درسم عقب بمونم هم اعتماد بابا ...

الهی 🥺درست میشه

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

چراوقتی اینقدر همدیگر رودوست داشتین زدی بهم حیفه آدم که به میانسالی میرسه پشیمونی خیلی اذیتش میکنه م ...

بهم نزدیم مجبورمون کردن من نزدیک 2 ساله نمیتونم وارد رابطه بشم

بهم نزدیم مجبورمون کردن من نزدیک 2 ساله نمیتونم وارد رابطه بشم

اگه اونم هنوزمیخادت بهش پیامی چیزی نامحسوس باهاش حرف بزن چقدر مدیرتون بیشرف بوده درست اونجا تموم شد ازخجالتش دربیا

1_ برای پسری که الان معلوم نیست با کیه و کجاست دلت نسوزه

2- با توجه به فرمایشات گفته شده توسط عزیزان نظر دهنده برای اینکه تا اخر عمرت حسرت نخوری، با مادرت مسورت کن که با پدرت صحبت کنه و آمار پسر را بگیره؛ چرا؟ اگر پسره سالم باشه و مسئولیت پذیر، میآد خواستگاریت ولی اگر سالم نباشه، تا آخر عمرت به خاطر یک «توهم» ناراحت نخواهی بود.

داستان مریم و دیوانه خونه را شنیدی؟