boosssssssss مدیر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 عنوان ترسیدن | مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 25 پست میترسم اسیرم کنن بعد فکر کن پریود باشم بدبخت میشم از درد آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی 1404/11/08 | 07:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yassi_sh عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 1402 آمریکا خواب خودمم دیدم اسیر شده بودم بابام نظامی بوده اگه اینا برن اول میان بابامو میکشن بعد مارو اس ... نگران نباش.... همچین اتفاقی نمیفته. سگی که بخواد گاز بگیره انقدر واق واق نمیکنه(کله زرد رو میگم) اینا میتونستن کاری بکنن توی همون ۱۲ روز میکردن. الانم فقط تهدیداتش جنبه روانی داره
fall_girll عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 10145 عشقم چی میگی😂😂اینهمه نظامی همه خونوادشونو اسیر میگیرن😂😂😂😂پس منم قراره اسیرشم🦦 عزیز توکه شوهرت بامکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه،انتخابت کرده لااقل واس ما قیافه نگیر🦦😂
boosssssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 عشقم چی میگی😂😂اینهمه نظامی همه خونوادشونو اسیر میگیرن😂😂😂😂پس منم قراره اسیرشم🦦 نظامی کدوم بخش بودن آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
fall_girll عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 10145 نظامی کدوم بخش بودن سپاهپدر من فوت شدن سال ۷۸ بازنشست شده بودپدر همسرمم ارتشی هستن ۳۰ ساله بازنشسته هستنازاین فکرا نکن مگ الکیه عزیز توکه شوهرت بامکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه،انتخابت کرده لااقل واس ما قیافه نگیر🦦😂
boosssssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 سپاهپدر من فوت شدن سال ۷۸ بازنشست شده بودپدر همسرمم ارتشی هستن ۳۰ ساله بازنشسته هستنازاین فکرا نکن م ... اتفاقا منم همین سپاه بوده فکر میکنی حکومت بره اثری ازشون میذارن والا همه رو تیکه تیکه میکنن آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
fall_girll عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 10145 اتفاقا منم همین سپاه بوده فکر میکنی حکومت بره اثری ازشون میذارن والا همه رو تیکه تیکه میکنن مگ نظامیای زمان شاه وکاریشون کردن؟؟جز اون خیلی رده بالا کاری با بقیه نداشتنمگه یکی دونفرناصلا همچین چیزی غیر ممکنه عزیز توکه شوهرت بامکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه،انتخابت کرده لااقل واس ما قیافه نگیر🦦😂
boosssssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 مگ نظامیای زمان شاه وکاریشون کردن؟؟جز اون خیلی رده بالا کاری با بقیه نداشتنمگه یکی دونفرناصلا همچین ... الان فرق داره اونا میخوان انتقام بگیرن تازه اینا آمریکا و اسرائیل هم دشمنشونه دستش برسه... اینم سرهنگ بوده آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
fall_girll عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 10145 الان فرق داره اونا میخوان انتقام بگیرن تازه اینا آمریکا و اسرائیل هم دشمنشونه دستش برسه... اینم سرهن ... همچین اتفاقی نمیفته خیالت راحت عزیز توکه شوهرت بامکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه،انتخابت کرده لااقل واس ما قیافه نگیر🦦😂
یلدای۴۰۲ عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 4246 اتفاقا منم همین سپاه بوده فکر میکنی حکومت بره اثری ازشون میذارن والا همه رو تیکه تیکه میکنن حکومت کجا بره زهی خیال باطل ای بی خبر از حال بیمارم رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
boosssssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 حکومت کجا بره زهی خیال باطل چه میدونم آمریکا خیلی قدرت داره کسی زورشو نداره آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
یلدای۴۰۲ عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 4246 چه میدونم آمریکا خیلی قدرت داره کسی زورشو نداره شماکه سپاهی هستین اینو میگید وای به حال بقیه ای بی خبر از حال بیمارم رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،