2777
2789
آمریکا خواب خودمم دیدم اسیر شده بودم بابام نظامی بوده اگه اینا برن اول میان بابامو میکشن بعد مارو اس ...

نگران نباش.... همچین اتفاقی نمیفته.

سگی که بخواد گاز بگیره انقدر واق واق نمیکنه(کله زرد رو میگم) اینا میتونستن کاری بکنن توی همون ۱۲ روز میکردن. الانم فقط تهدیداتش جنبه روانی داره

عشقم چی میگی😂😂اینهمه نظامی همه خونوادشونو اسیر میگیرن😂😂😂😂

پس منم قراره اسیرشم🦦

عزیز توکه شوهرت بامکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه،انتخابت کرده لااقل واس ما قیافه نگیر🦦😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم چی میگی😂😂اینهمه نظامی همه خونوادشونو اسیر میگیرن😂😂😂😂پس منم قراره اسیرشم🦦

نظامی کدوم بخش بودن

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

نظامی کدوم بخش بودن

سپاه

پدر من فوت شدن

سال ۷۸ بازنشست شده بود

پدر همسرمم ارتشی هستن ۳۰ ساله بازنشسته هستن

ازاین فکرا نکن مگ الکیه

عزیز توکه شوهرت بامکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه،انتخابت کرده لااقل واس ما قیافه نگیر🦦😂

سپاهپدر من فوت شدن سال ۷۸ بازنشست شده بودپدر همسرمم ارتشی هستن ۳۰ ساله بازنشسته هستنازاین فکرا نکن م ...

اتفاقا منم همین سپاه بوده فکر میکنی حکومت بره اثری ازشون میذارن والا همه رو تیکه تیکه میکنن

اتفاقا منم همین سپاه بوده فکر میکنی حکومت بره اثری ازشون میذارن والا همه رو تیکه تیکه میکنن

مگ نظامیای زمان شاه وکاریشون کردن؟؟

جز اون خیلی رده بالا کاری با بقیه نداشتن

مگه یکی دونفرن

اصلا همچین چیزی غیر ممکنه

مگ نظامیای زمان شاه وکاریشون کردن؟؟جز اون خیلی رده بالا کاری با بقیه نداشتنمگه یکی دونفرناصلا همچین ...

الان فرق داره اونا میخوان انتقام بگیرن تازه اینا آمریکا و اسرائیل هم دشمنشونه دستش برسه... اینم سرهنگ بوده

الان فرق داره اونا میخوان انتقام بگیرن تازه اینا آمریکا و اسرائیل هم دشمنشونه دستش برسه... اینم سرهن ...

همچین اتفاقی نمیفته خیالت راحت

حکومت کجا بره

زهی خیال باطل

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
چه میدونم آمریکا خیلی قدرت داره کسی زورشو نداره

شماکه سپاهی هستین اینو میگید وای به حال بقیه

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،