2777
2789
عنوان

یه لحظه دخترا بیان

114 بازدید | 12 پست

من ۶ سال پیش با یه دختری آشنا شدم دوست بودیم مجازی کلا شهرامونم خیلی دوره از هم. فقط جهت دوستی اینا چت میکردیم. تو این سالا چند بار رل زد همشون هم به قول خودش عوضی در اومدن منم دلداریش میدادم و اینا

بعد دوباره رل زد ۴یا۵ سال از خودش بزرگتر بود ( من خودم از دختره یه سال بزرگترم و اون ۱۷ سالشه الان )

اخیرا زیاد پیام نمیداد بهم منم کاری نداشتم میگفتم احتمال دیگه خسته شده حوصله منو نداره ( دلیلشم نیمدونم همینجوری به خودم میگفتم )

بعد الان یکم صحبت کردیم معلوم شد هنوز با اون اخری رابطه داره فک کنم هم مجازی بودن ولی خب پسره هرازگاهی میرفت به دیدنش

الان سوالم اینه. من خودم حساسم رو این موضوعات. بنظرتون دیگه دوستیمو باهاش قطع کنم چون دویت پسر داره یا نه؟ به خودشم گفتم گفت نه بابا تو خر کی باشی بخوای مسبب خیانتم بشی ( حقیقتا یکم بهم برخورد 😐😂😂 )

ولی من حس میکنم بازم اشتباهه. خودش که میگه ادامه داره رابطمون حالا نمیدونم جدی جدی میخوان ادامه بدن یا نه آخرش کاته

آخی نینی گوگولیا🥺🥹

😂😂

یه بیو بدم از خودم = الهه ام همون الهه ی سابقتون ولی اوندفعه ورژن شاد و ایندفعه ورژن غمگینشم🖤 باران... من عاشق هوای پاییزی و بارونی ام🙃❤. پس... اگه یه روز نبودم با دیدن پاستیل،گربه،طبیعت،کارتون،ابرا،پیتزا،بوی کتاب ها،لباس های رنگی،شیرکاکائو،پاستا،عطر،پاییز،باران یاد من بیوفت.باشه؟:)) به من میگن بیشتر شبیه جنا اورتگا و کورالینم ولی خب در واقع شخصیتم بهشون نمیخوره اما دوستام بهم میگن تو شخصیتت مثل ایناست خب اینم اوکی. ( درحالی که من از اتاق تاریکم میترسم💔)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوچولوها

چشم هایمان را بستیم ، افسارمان را دادیم دست قدرتمندان تا آنها مارا هدایت کنند ، اینکار را هم کردیم چون دیدیم یک گله گوسفند دیگر هم همینکار را کرده ؛ با خود درنگ نکردیم راهی که دارم میروم چیست ، برایمان مهم این بود طرف مقابلمان بلد باشد روضه بخواند ، روضه های سوزناک از اتفاقات جهان ، عقل و تحلیل و منطق و مطالعه بروند به درک سیاه . مکررا در تاریخ همین بودیم ، همین بودنمان هم شد خون دلی که پارسایان از دست ما خوردند و حالا هم دارند میخورند ، آه جگر سوخته ی آنها بر گردن تک تک ماست ، مایی که نمیدانیم از چه حرف میزنیم فقط چنان انسان های درون غار افلاطون به سایه ها مینگریم و گمان میکنیم اینها همان حقیقت اند ؛ جالب است با همان زنجیر های جهل بر سر و گردنمان فریاد دانایی بر سر دیگری بر می آوریم ، حال آنکه نادان ماییم . ای انسان به خود بیا ، آگاهی در جهان مدرن امروز در منجلاب بین دنیای مجازی و حقیقی دارد غرق میشود . آگاهی ، سواد الفبای کلاس اول یا حتی کتاب های سال آخر نیستند که مدرسه مانند لقمه ای آماده نوش جانت کرده باشد؛ تو باید به جستجویش بروی . نگاه کن ! چه چیزی در تمام زمان از خلقت آدم ابوالبشر تا حالی که تو داری این نوشته را میخوانی باعث شده بارها و بارها تاریخ تکرار شود؟باعث شده جوامع بازهم به زوال گرفتار شوند؟ اتحاد ها تجزیه شوند؟ غلبه ی جهل اکثریت بر اقلیت آگاه . همین مسئله باعث سیاهی هایی شد که در کتاب قطور تاریخ میبینیم ، تاریخی که آینه ی گذشتگان شد برای ما و ماهم آینه ای میشویم برای آیندگان . تصویر ما چگونه خواهد بود ؟ تصویری که میدرخشد یا تصویری که کوراندیشی آن را کدر کرده ؟ «ز.گ»

بالاخره باید ارتباطتونو کمتر و قطع کنین شما هم میری تو رابطه ازدواج میکنی

زودتر بهتر

سلام. اگه نظری دادم میتونید با نظرم مخالف باشید و بیانش کنید نظر همه محترمه. اما اگه تاپیک زدم و مشورت خواستم یا درددل کردم نزنید تو ذوقم.

اصلا رل نباید بزنی😐از مد افتاده

یه بیو بدم از خودم = الهه ام همون الهه ی سابقتون ولی اوندفعه ورژن شاد و ایندفعه ورژن غمگینشم🖤 باران... من عاشق هوای پاییزی و بارونی ام🙃❤. پس... اگه یه روز نبودم با دیدن پاستیل،گربه،طبیعت،کارتون،ابرا،پیتزا،بوی کتاب ها،لباس های رنگی،شیرکاکائو،پاستا،عطر،پاییز،باران یاد من بیوفت.باشه؟:)) به من میگن بیشتر شبیه جنا اورتگا و کورالینم ولی خب در واقع شخصیتم بهشون نمیخوره اما دوستام بهم میگن تو شخصیتت مثل ایناست خب اینم اوکی. ( درحالی که من از اتاق تاریکم میترسم💔)

موقعیت جدیه الان بنظرتون چیکار کنم من

چیشد که فکر کردی این بچه بازی ها موقعیت جدی به نظر میاد؟

الان تمرکزت رو بذار روی خودت درستو بخون کاری رو دنبال کن موقع این کارا الان نیست

اگه میتونی دوست معمولی باش نمیتونی تموم کن بره

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

چه منفعتی این دختر برات داره جز نت و شارژ هدر دادن ؟ خودت با کسی رلی تو محل زندگیت؟

خب مگه قراره منفعت داشته باشه دوستیم دیگه هرازگاهی صحبت میکنیم

نه من خودم کلا رل نداشتم حال و حوصله اش رو ندارم

چیشد که فکر کردی این بچه بازی ها موقعیت جدی به نظر میاد؟ الان تمرکزت رو بذار روی خودت درستو بخون کار ...

شوخی میکنم😂

اینارو میدونم خودم.مرسی که راهنمایی کردین

خب مگه قراره منفعت داشته باشه دوستیم دیگه هرازگاهی صحبت میکنیمنه من خودم کلا رل نداشتم حال و حوصله ا ...

شما پیام و زنگ نزن بهش که بعد عذاب وجدان نگیری که باعث جداییشون یا خیانت شدی

بزا دختره هر وقت پیام داد یا زنگ جوابش بده