2777
2789
عنوان

بیاین بگین طلاهاتون چیکار‌کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 7264 بازدید | 152 پست
من مجرد بودم بدون اجرت خیلی میگرفتم الان تازه عروسم دلم نمیاد برا سرویسم 27 درصد کلاااا اجرت دادیم ا ...

شبیه همیم.منم همینم میگمحتی یبارم استفاده میکنم همون باشه که میخوام.ایشالا بیشترو بیشتر بخری عزیزم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه همیم.منم همینم میگمحتی یبارم استفاده میکنم همون باشه که میخوام.ایشالا بیشترو بیشتر بخری عزیزم

خدا از دهنت بشنوه الهی توام کلی بخری یکیلو کنی

اره منم اونجا طلا فروش پسردایی و داماد شوهرم ایناس

همش میگه بیا من با دو درصد کار تمیز بهت بدم

یچیز سنگین بردار برو فردا این اجرت برا تو ضرره

بازم من گفتم نه من همونو میخوام

خدا از دهنت بشنوه الهی توام کلی بخری یکیلو کنی اره منم اونجا طلا فروش پسردایی و داماد شوهرم ایناس هم ...

ببین بنظرم هر یه دونه بااجرت میخری یه کم اجرتم بخر اینجوری سودت بیشتره.من الان پول دارم میخواستم بدم ابشده که وحشتناک رفت بالا تاحالا ابشده نگرفتم.خالم یه اشنا داره که مطمئنه قرار بود برم اونجا که نشد دیگه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خوب جمع کردی من ۵۰ گرم از طلاهام شوهرم برام توی این ۶ سال گرفته حالا شاید چند دو، سه گرم هم بیشتر بق ...

مبارکتون باشه

باز خوبه اونموقع طلا ارزون بود الان برابچه هامون چجور جمع کنیم

ببین بنظرم هر یه دونه بااجرت میخری یه کم اجرتم بخر اینجوری سودت بیشتره.من الان پول دارم میخواستم بدم ...

فعلا که قیمت طلا یطوری شده حالا حالاها فکر نکنم بتونم

ولی ایشالا برای عید طلا خریدم حتما بدون اجرت میخرم جبران بشه

راستی دوست داشتی میتونم هکس طلاهامو بزارم ببینی

فعلا که قیمت طلا یطوری شده حالا حالاها فکر نکنم بتونم ولی ایشالا برای عید طلا خریدم حتما بدون اجرت م ...

ایشالا بیشترو بیشترش میکنی عزیزم حالا تازه اول راهی من خودم بیشترشو چندسال پیش خریدم ارزون بود منم شاغل بودم همش میدادم طلا.بزار عزیزم هستم.اما میخوای بعدش پاککن که نمونهتو تاپیک

اگه مشکلی نداری روبیکا برات بفرستم

ندارم عزیزم.میخوای تو یکی از تاپیکای خودت بزار.البته اگه از شناسایی شدنو اینا میترسی یا فکر میکنی میمونه نزار عزیزم

مبارکتون باشه باز خوبه اونموقع طلا ارزون بود الان برابچه هامون چجور جمع کنیم

مرسی عزیزم

اره دیگه واقعا نمیشه

ار وقتب چشم باز کردم دور و برم طلا بوده خیلی سختم هست یهو همه چیز رو باهم بفروشم بره

ولی اجاره نشینی سخت تره🥲

اونموقع بابام بچه بودم میخواست خونه بخره حتی ۱ گرم طلا از ما نفروخت چه مامانم چه ما

ولی الان دیگه مجبوریم

شوهرم ی مسکن داره منم ۱۵۰ گرم طلا بفروشیم خونه بسازیم باهم

ما تا یکشنبه وقت داریم پول زمین رو بدیم قرار شده هر کدوم که کنسل کرد چه ما چه اون ۳۰۰ میلیون خسارت ب ...

مقصر شوهرمه ک سفت نمیگیره رو حرف طرف حساب باز کرده و طلا فروخته

کلا شوهر من فقط ضررههههه

ولی بچه ها ی چیزی بگم الان دلم گرفته بابام زنگ زد چند دقبقه پیش گفت سرویسی که برات خریدیم هرموقع خواستی بفروشی ب خودم بفروش تا وقتی خواهرت عروسی کرد بدم ب اون که گدم طلایی که بهتون دادم یکی باشه فرقی نباشه

ولی من توقع داشتم بگه بده بفروش ب خودم هرموقع تونستی ازم بخرش😢🥲

خیلی ناراحت شدم ولی گفتم باشه🥺

اون ک داره بخواد ازم بخره بعدا بفروشه چند سال دیگه ب خودم اینو بابام گرفته یادگاری بود💔