2777
2789
عنوان

بیاین بگین طلاهاتون چیکار‌کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 7262 بازدید | 152 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی میکنی من زیاد ندارم اما بازم شب با خودم همجا میبرممنم بااجرت میخرم ولی شوهرم غر میزنه😂

😂من اگه عقل الانمو داشتم ابشده یا شمش میگرفتم هم نگهداریش راحت بود هم اجرت نمیدادم هم راحت دلم میومد میفروختم. جالبه این حرفو همیشه میزنم که دیگه دست دو کم اجرت میخرم اما باز تا یه طلا رو میبینم خوشم میاد حرفامو یادم میره😅

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
ماشالله همینم یه کیلو حساب میشه🤣توقع ۸۰۰ سوت داشتن 🤣خدازیادش کنه

مرسی عزیزم

آخه من سنم به نسبت اکثر کاربرها بیشتر هست؛ جوان ها دیگه به طلا علاقه ندارن و نمیخرن

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

ننوشته بودیم قرار بود پولو صبح بدیم نقدی چک کار نمیکرد بعد قرار دادو ماشینو تحویل بگیریم دیروز فروخت ...

ما تا یکشنبه وقت داریم پول زمین رو بدیم قرار شده هر کدوم که کنسل کرد چه ما چه اون ۳۰۰ میلیون خسارت بده .شما چرا همچین کاری نکردید

خدا بگم چیکارشون نکنه ، توی این اوضاع چه بلایی سر مردم میارن

😂من اگه عقل الانمو داشتم ابشده یا شمش میگرفتم هم نگهداریش راحت بود هم اجرت نمیدادم هم راحت دلم میوم ...

من مجرد بودم بدون اجرت خیلی میگرفتم

الان تازه عروسم دلم نمیاد

برا سرویسم 27 درصد کلاااا اجرت دادیم ایتالیایی بود

ولی بازم بدون اجرت بهترین کاره

من اگه بدون اجرت میخریدم سرویسم سیزده گرم سنگین تر میشد

ولی دلم نیومد که نیومد🤣

من بیست گرم دارم.دوتا گردنبند باریک و یه گوشواره و یه ربع سکه.یعنی نگاشون کنی میگی آخه سیصد میلیون ا ...

والا من ۱۴۰ گرم دارم اصلا ب چشم نمیاد .

قبلا که طلا ۴۰۰ تومن بود من ی النگو داشتم ۱۰ گرم ولی ب چشم نمیومد

یکی از اشناهای ما مهریه زنش روبهش چن سال پبش حدودا سال ۹۵داد ۶۰ تا سکه اونموقع پول یه ماشین بود الان ...

آره ارزش طلا خیلی پایین بود سال هشتاد و شیش طلا گرمی هفده هجده هزار تومن بود سرویس من سی و هفت گرم بود فکر کنم شد هفتصد هزار سیزده تا النگو هم سر عقد فامیل دو طرف دادن با کلی پلاک طلا و انگشتر یه تک دست بزرگ هم شوهرم هدیه زایمان داد دو سال بعد فروختم شد یک و پونصد 😂😂😂😂اصلا خودمم دارم الان مینویسم باورم نمیشه هجده سال پیشه انگار صد سال پیشه 😐