ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم من تو تاپیکهای مختلف طلاهای شمارو دیدمکلی النگو خوشگل و دستبند قلبی و چیزای خوشگل داشتی همرو د ...
نه عزیزم طلاهای قدیممو دادم مثلا برای ده سال پیشو.بعد بجاش دوباره سه تا النگوی پهن دست دو برداشتم با دوتا از النگوهای خودم کهنو بودن.من تو ۴.۵۰۰فروختم چون طلاهام نو بود دقیق به قیمت تابلو برداشت ازم باز خودمون تو ۵۷۰۰خریدیم.اما سکه ها رو دیگه نتونستم بخرم بیشتر سکه بود ۶تا ربع بود دوتا نیم بود پارسیان بود. کلا ۵۲۲تومن من پارسال وقتی طلا ۴۵۰۰بود طلا فروختم.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
دوستان یه نظری بدینطرف مستاجره و میخاد طلا بفروشه خونه بخرهخونه حدود ۸۰ تا ۹۰ متری و نوساز شیک و با ...
بله صددرصد.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
دیگه چیزی به چشمم نمیاد چیزی نمیخوام دیگه حتی حلقه فروختم . دارم درس میخونم خودم یه غلطی واسه زندگیم بکنم .از این آدم بی مسولیت چیزی در نمیاد. همین دیروز پنجاه تومنی که خودم مخفیانه قرعه نوشته بودم دادم واسه پول پیش سرسال. دیدم به هیچ جاش نیست و میخواد پاشه بره جای ارزون تر. منم دیدم جابجا شم یه ماه از درس میفتم دادم به صابخونه