2777
2789
عنوان

بیاین بگین طلاهاتون چیکار‌کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 7246 بازدید | 152 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سال هشتاد و هشت طلاهای عروسیم یه سرویس طلا با یه تک دست بزرگ با سیزده تا النگو و پنج شیش تا پلاک و زنجیر و چهار پنج تا انگشتر فروختم شد یک میلیون و پونصد ماشینمون هم یه پیکان بود فروختیم پنج و پونصد تومن روی هم هفت تومن شد دادیم یه زمین خریدیم بعدش خونه را وام هجده میلیونی گرفتیم زمان احمدی نژاد خونه را ساختیم تهش هم پول موند یه پیکان مدل پایین خریدیم فقط میخوام بگم چقدر طلا ارزشش پایین بود ،بعدش دوباره حدود پنج سال پیش هشت النگو پهن داشتم با و انگشتر و گوشواره شد پنجاه میلیون با صد میلیون وام یه باغ خریدیم ،دوباره شروع کردم خورد خورد خریدن ولی از پاییز به اینور حتی نتونستم یه گرم هم بخرم تو این چند سال برای اولین بار طلا ارزشش از همه چیز بیشتر شد

عزیزم ان شاالله بهترشو قشنگترشو میخری خودت طلایی خداروشکر جاشم پر کردی دیگهسلیقتو خیلی تو طلا دوست د ...

ممنون عزیزم.واسه طلاهام اجرت زیادی میدم اما خب ضرر نکردم. الان استرس نگهداریشونوگرفتم تو فکرمه که همه رو تبدیل کنم یا بدم یه خونه دیگه یا بدم ویلا.اما از اونطرفم همشون شیکن و باورکن هرکدومو سه بار ننداختم.اما نگهداریشون فکرمو مشغول کرده من بیشترشونو گذاشتم امانات بانک یسری دم دستیم پیشمه یعنی ما مهمونی میریم یا جایی که شب بمونیم من با خودم میبرمشون این برام اذیت کننده شده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
25 گرم که چیزی نیس! یه نیم ست میشه دیگه با بکی دوتا انگشتر

من بیست گرم دارم.دوتا گردنبند باریک و یه گوشواره و یه ربع سکه.یعنی نگاشون کنی میگی آخه سیصد میلیون اینا؟!!

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
ممنون عزیزم.واسه طلاهام اجرت زیادی میدم اما خب ضرر نکردم. الان استرس نگهداریشونوگرفتم تو فکرمه که هم ...

کار خوبی میکنی

من زیاد ندارم اما بازم شب با خودم همجا میبرم

منم بااجرت میخرم ولی شوهرم غر میزنه😂