2777
2789
شایدم کم تر از ۳۰ تومنولی همه جای دنیا قیمت طلا نسبت به درآمد مردم عام جامعه بالاتر هست

اره ولی نه دیگه در این حد خیلیا کارگرن درامدشون ۱۵ تومنه یعنی با حقوق کل ماهشون یک گرمم نمیتونن بخرن!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در هر بازه ۶ساله طلا حدود ۷۶۰ درصد افزایش داشته!اینو منم نمیدونستم چون پدرهمسرم طلافروش قدیمی هستن و ...

منظورت ۷۶۰ درصد در ایرانه دیگه

چون انس این نیست

در ضمن ربطی به طلا فروشی بودن نداره الان اطلاعات برای همه مهیاست

به نظر من قدت اصلی دست رانتیاست بابک جون حرف از دلار 200 تومنی میزنه دیگه برو تا اخرش

اقتصاد دان ها پیش بینی میکنن

الان حتی حباب طلا داخلی نسبت به انس منفی هست این یعنی بازم با همین انس جای رشد داره!

شایدم کم تر از ۳۰ تومنولی همه جای دنیا قیمت طلا نسبت به درآمد مردم عام جامعه بالاتر هست

نه کارگری که در ایران ۲۰۰،۳۰۰ دلار درآمد داشته باشه با کارگری که در خارج ۳۰۰۰ دلار حداقل درآمدش باشه یکی هستش

منظورت ۷۶۰ درصد در ایرانه دیگه چون انس این نیست در ضمن ربطی به طلا فروشی بودن نداره الان اطلاعات بر ...

داشتن سابقه کاری و تحلیل کردن اصولی کار هرکسی نیست ولی صراف و طلا فروش به خاطر شغلشون صلاحیت تحلیل دارن

شما بری نمودار انس رو از دهه ۶۰ نگاه کنی کاملا تفهیم میشه

اقتصاد دان ها پیش بینی میکننالان حتی حباب طلا داخلی نسبت به انس منفی هست این یعنی بازم با همین انس ج ...

فدرال رزرو پیش بینی انس رو تا 5700 برد بالا با این وضعیت طلا ببین به زودی قیمت طلا چقدر میشه

به قول شما همین الانم حباب منفی داره

چه بلبشویی بشه

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
اصلا اینطور نیست من که بگم باور نمیکنی برو سرچ بزن از ده سال پیش تا الان نهایت انس سه برابر شده ولی ...

انس از پارسال تا الان به دلار بیشتر از دو برابر شده اینو مطمئنم تو ده سال که اصلا خیلی بیشتر میشه

طلا کالا سرمایه ای هست نه نیاز اساسی

شما چرا حرف منو میپیچونی الحمدالله نیاز اساسیم که دیگه کسی نمیتونه با این حقوقا برطرف کنه بحث من سر بی ارزشی پول و کم بودن حقوق وگرنه کدوم کارگر یا حتی کارمندی میتونه طلا بخره دیگه