2777
2789
عنوان

اگ دستتون بود چ پارتنری واسه خودتون داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار تو یه برگه نوشتم چیزایی ک میخوامو پارتنرم ک کراشم بود و الانم شوهرم شده 90 درصد چیزاشو داره

حتی دقیقا نوشته بودم ورزشکار و خوشتیپ و قد بالای 190

همشو داره ریز به ریز جزئات

🤣🤣🤣مرد؟

سوال خوبی بود🤣👌🏻

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

عزیزم منم توی همین ماسه ها توی رویاهام دارم 😂ولی بجو ببینم ایا خودت در این حد هستی ؟

به خدا انقدر دیدم خانمه از دید اکثر افراد اصلا زیبایی نداشته

از لحاظ مالی هم خیلی پایین بودن

یه شوهری کرده باید ببینی فقط

اصلا به این چیزا نیست، به بخته.

موذی و دو رو نباشه و عصبانیتش رو بتونه کنترل کنه از نظر مالی هم اوکی باشه

طاهری اصلا مهم نیست برام از نظر اخلاقی هم فقط همین سه مورده که رو مخمه مخصوصا دوتای اولی

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

قد حداقل 180 هیکل ورزشکاری خیلی جنتلمن و اخلاق مردونه و آقا بین 25 تا 30 تحصیلات خوبی داشته باشه شغل خوب و درآمد عالی خوشتیپم باشه عاشق منم باشه خیلیم برام خرج کنه همین دیگه یه خورده توقعاتم پایینه 🤣

دستم بود قد دومتر هیکل شیش پک تیپ و چهره مردونه جذاب مهربون پولدار دس و دلباز هرچی ام من بگم بگه چشم همین😁😁

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
قد دومتر هیکل ورزشکاری عالیهههههه😍😍😍

واییی اره خیلی ناز و گوگولیه😍😁خیلی دوس دارم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️