2777
2789

من خودم ظاهری چشم قهوه ای عسلی پوست سفید روشن قد نسبتا بلند درحد ۱۸۰ ب بالا وزن معمولی رو ب لاغرخوشتیپ وخیلی خوش قیافه ولبخند ب لب داشته باشه همیشه صدای بم وتاجر باشه سنش بین ۲۵ تا۳۰ سال باشه خونه لوکس کلا خیلی پولدار باشه وایرانی نباشه وعرب ی کشور دیگ باشه توجه ومحبت زیاد وازنظر جنسی خوب تامینم کنه وهرنیازی ک دارم عاشقم باشه جون بده واسم 😂😂

منتظر درخواست مرد چشم عسلی های پوست سفید سایت باش😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تامین کردنت🤣

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

خوش اخلاق خوش اخلاق خوش اخلاق...............تمیز و شیکپوش........کاری

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بذار شوهرمو بگم

ظاهرش همین باشه لجباز نباشه هر چی گفتم بگه چشم و خیلییییی پولدار باشه ولی خب من همینجوری هم دوسش دارم کلا پول مهم نیس فقط همین اخلاقش درست بشه

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

چشم ابرو مشکی.

خوشگل و خوش صدا.

آکادمیک و درسخون.

کسی که به علایق من علاقه نشون بده.

کتابخون باشه.

بسیار جنتلمن و مودب و باوقار

کمی دلقک.

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻