2777
2789
عنوان

کدوماتون❓

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 20 پست
درونگرا ها اینطوری ان و منم هستم

سلام

به خاطر امضات گفتم😂

اره احتمالا

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر... ❌اقایون درخواست ندید با منم کل کل نکنید حوصلتونو ندارم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چقد منی🥲

🫠 تنهایی علاوه بر اینکه خوبه،آدم ذهنش آرومه

ولی سختم هست

آدم نیاز داره کسی باشه تا حال خوب و بدشو باهاش شریک بشه،بگه بخنده.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

🫠 تنهایی علاوه بر اینکه خوبه،آدم ذهنش آرومهولی سختم هستآدم نیاز داره کسی باشه تا حال خوب و بدشو باه ...

واقعا من خواهرم هستاا ولی بازم..

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر... ❌اقایون درخواست ندید با منم کل کل نکنید حوصلتونو ندارم

واقعا من خواهرم هستاا ولی بازم..

منم

اما خب باز یه سری کارا و یه سری حرفا رو با رفیقت بزنی بهتره.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

😕چیبگم تو این زمونه دور از جون ی ادم مورد اعتماد نمیشه پیدا کرد

حق داری منم چون ضربه خوردم اینطوریم

های^_^ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن ببین تذکر دادم بهت🤐دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد