2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من با همه زود دوست میشم اما صمیمی نمیشم

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندیچونمن نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

بهتره منم زیاد دوس نمیشمادم دو رو خیلی زیادشده

اره اصلا نمیتونم نمیدونم دلیلش چیه واقعا

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد ط چـ بودی کـ تو را دیدم و دیوانه شدم🫀🦋902

اره دقیقا

خب درستش همینه عزبزم

باهمه خوب باش ولی صمیمی ن

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندیچونمن نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

خب درستش همینه عزبزمباهمه خوب باش ولی صمیمی ن

😕چیبگم تو این زمونه دور از جون ی ادم مورد اعتماد نمیشه پیدا کرد

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد ط چـ بودی کـ تو را دیدم و دیوانه شدم🫀🦋902

من با همه رفیقم از یه طرفی خوبه الان با رفیق صمیمیم به مشکل برخوردم کلی آدم هست دوست باشم باهاشون

از یه طرف حس میکنی هیچ کس خاصی رو نداری

خاک ایران زمین نگهدار تن سرد و بی جانت🤎

من

حس میکنم از یه نقطه ای به بعد،که نمیدونم دقیقا اون نقطه کجای زندگیم بوده

دیگه نمیتونم راحت اعتماد کنم

حرف میزنم،شاید هم بشه اسمش رو گذاشت دوست شدن،اما باز هم اون اعتمادی که باید و نمیتونم بکنم،معتقدم اول باید هم دیگه رو شناخت،و خب آدم تنهایی هستم و از این بابت اذیت میشم.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

منحس میکنم از یه نقطه ای به بعد،که نمیدونم دقیقا اون نقطه کجای زندگیم بودهدیگه نمیتونم راحت اعتماد ک ...

چقد منی🥲

2790
2823
2791
2779
2792