2777
2789
عنوان

بهم امید بدین

234 بازدید | 21 پست

من باز وارد فاز افسردگی شدم احساس پوچی میکنم البته مشکلات شخصی زیاد دارم مشکلی با همسرم ندارم احساس میکنم بچم که دنیا اومده یعنی همه چیز زندگیم خراب شده این اگه نبود راحت خودکشی میکردم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو تراپیست

میرم ولی بیماریه من درمان نداره و جزو بیماری های صعب العلاجه بیمار bmdروان هستم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

بچه موهبت خداست و چقدر خدا شمارو لایق دونسته که بهتون این لطف رو کرده.

صحیح و سالم

شما هم مهرومحبتتونون نثارش کنید

افسردگی نداری به خودت تلقین میکنی فقط

با انگیزه ی بیشتر ادامه بده همه تو زندگی مشکل دارن

پس اینام جزئی از زندگیِ

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚

آهنگ های شاد بزار لباس های رنگی و قشنگ بخر بپوش و موهاتو اگه رنگ میکردی رنگ کن به خودت برس ببین من ۹ساله اقدام کردم برای بچه دوم و نشده پس ناشکری نکن لیاقتشو داشتی و خدابهت داده کیفشوببر

[QUOTE=408813010]یازده ماهشه پر ای جانم،عزیزم اینا کلیش برمیگرده به بی خوابی هایی که داری،تا جایی که بتونی کمک بگیر و بیشتر استراحت کن،من بچمون که از شیر گرفتم اوضاع به مرور بهتر شد،سه سالگی که مهد رفت دیگه عالی شد،هم به کار برگشتم هم به بعضی علاقمندی هام،به این فکر کن که این دوران گذراس،و باز پر شورتر ازقبل هدفاتو تیک میزنی

وای من بیشتر تاپیکاتونو خوندم خودت و نینی و همسرت خونواده ی قشنگ و زیبایی هستین

افسرده نباش عزیزم

خیلی دوس داشتم یه کتاب یا رمانی چیزی از زندگیت بخونم که چیشد که رفتی ترکیه و با مادرخوندهت چطور اشنا شدی

یا اینکه چرا کلا ترکیه نمیمونی و ۶ ماه ایرانی

کلا داستان زندگیت خیلی جالبه بنظرم

وای من بیشتر تاپیکاتونو خوندم خودت و نینی و همسرت خونواده ی قشنگ و زیبایی هستینافسرده نباش عزیزم خیل ...

دوسال بعد از طلاق از همسر اولم رفتم ترکیه چون ایران برام قابل تحمل نبود بخاطر اینکه اونموقع اون یارو رو خیلی دوست داشتم الان فراموش کردم تقریبا. مادر خودم چند ماه بعد از تولد من تو تصادف فوت کرد و پدرم یک ماه بعد از تولدم تا قبل از چهلم مادرم ازدواج کرد کلا هیچوقت تو زندگیم نبود یا اگه بود با خباثت تمام بود. چرا الان ایرانم؟ چندین تاپیک درموردش زدم گلم من اواخر فروردین امسال اومدم ایران چون بچه داری برام خیلی سخت بود. چون خودم 8 ساله مریضم و مریضی اعصابم برمیگرده به جدایی اولم . بعد من افسردگی شدید گرفتم از بچگی تاالان یادم اومد که چقد مادر منو بابام و خونوادش فحش میدادن بااینکه فوت کرده بود مادرم و روان منو از بچگی جریحه دار میکردن . مثلا نمیتونستم ی وسیله پیدا کنم براشون میگفتن روح مادرتو گ...دم و... منم گوشیو امسال برداشتم فحش های بدتر از فحشهای اونها برا بابام پیامک کردم جرقش هم ازاین شروع شد که من بچم زیر یک ماه بود و سنگ کلیه داشت همسرم اون شب نمیتونست تا 3 روز پول بهم حواله کنه منم بعد از 9 سال بیخبری از خونواده واقعیم به پدرم پیام دادم و ازش درخواست کمک مالی کردم گف بجهنم بذار بمیره. بعد ک من پیامکارو 2 هفته هرروز فحش میفرستادم رفته شکایت کرده و حکم جلب گرفته براهمین نمیتونم برگردم. حتی نمیدونم حکم دیه چقده و حبس چندماهه .نمیخامم بدونم ولی دراصل اگه میرفتم تو جلسات دادگاه و نامه میبردم تبرئه میشدم چون بیماری اعصاب من ناعلاج و جدیه. دوم مادرخوندم دراصل همشهریم و همزبونم هس ولی تو شهر دیگه بود کمو بیش باهم درارتباط بودیم تااینکه جداشدم اومدم پیشش